Selvværd

Selvværd og Succes

- positiv tænkning , selvtillid og glæde

 
 

Skab succes på alle livets områder

Disse CD'er/downloads/apps fokuserer dit liv til at skabe succes. "Jeg er god nok" giver dig selvværd og med et større selvværd følger automatisk en større selvtillid. Dit selvværd og din selvtillid er to af de psykiske faktorer, der afgør om dit liv giver glæde, trivsel og succes på de områder, du finder vigtigst.

Når du har et højt selvværd, har du lettere ved at acceptere egne og andres fejl, du hænger dig ikke i bagateller, og det meste af den indre dialog bliver positivt ladet. Du kommer til at tænke positive tanker om dig selv. Tanker om dig selv som f.eks. "Det her klarede du rigtig godt", "Du er faktisk ret dygtig", "Du er nu temmelig klog", "Det kan godt være du har fejl, men heldigvis har du mange flere gode sider" osv. osv.
 
Bestil her
 
Glæde selvværd selvtillid
Succes
på toppen
 

35 års ekspertviden der virker

"Succes" skal læres fra nogen, der har succes og det har Carsten Sommerskov: Lidt over 35 års erfaring med personlig udvikling er ikke noget du finder ret mange andre steder. Han har et højt selvværd. Han har kærlighed til sine nærmeste og til andre som sådan. Hans produkter sælges på dansk, færøsk, tysk, norsk, svensk, hollandsk, britisk engelsk og amerikansk engelsk.

Han sponsorerer en landsby i Kenya og han har masser af fejl, som han lever udmærket med. "Succes" gør dig målrettet og får dig til at fokusere såvel bevidst som ubevidst på at få mest muligt ud af livet, såvel arbejdsmæssigt som privat. Den får dig til at stille dig selv de rigtige spørgsmål.
Læs mere om Carsten Sommerskov
 
Bestil her
 

Tag springet.

Nogen gange er det nødvendigt at overskride en grænse for at skabe succes. Det kan være vigtigt, at gøre noget nyt eller gøre noget man ikke tør. Til dette formål er "Modig og tryg" et fremragende redskab, der hjælper dig til at turde. Når du gør noget du ellers ikke tør, så skaber du samtidig både selvtillid og øget selvværd, som giver dig mod på at gøre andre ting. En utrolig positiv spiral.
 

Start dagen med et smil - så er det overstået.

Hvis du tit hører dig selv sige noget sådant, så er det på høje tid at ændre kurs. "Start dagen glad" kan ikke købes selvstænding; men den følger gratis med, når du køber rabatpakken "Succes og Selvværd". Den får dig til hver morgen at skabe dagens gode humør. Du starter simpelt hen med at skabe glæde lige fra morgenstunden.

"Start dagen glad" er 12 minutter lang, og det er meningen, at du skal høre den på vej til arbejdet, eller mens du spiser morgenmad eller gør dig i stand eller? Disse CD'er/downloads er til dig, der ønsker at leve dine drømme.

per side
Nyhed: Log ind og afspil dine køb ligesom på en app.
 1. Jeg er god nok - cover

  Jeg er god nok. Tredobbelt CD/downloads plus bog

  648,00 kr

  Download:

  248,00 kr

  CD: 298,00 kr
  Styrk selvværdet! Det styrker livsglæden og giver indre ro, overskud, sikkerhed, energi og gennemslagskraft. Det minimerer bekymringer, usikkerhed, nervøsitet tristhed og nogen former for angst. Et højt selvværd skaber et godt liv. Ingen har 100% selvværd alle kan bruge mere. Få her en række gennemprøvede metoder.
   
  NYHED! - Introduktions tilbud.

 2. "Succes og Selvværd - Rabatpakke" coveret

  Succes og Selvværd. Rabatpakke 3 CD'er/downloads

  705,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 398,00 kr
  Lær at styrke selvværd, at starte dagen med glæde og skabe succes på alle livets områder. En gave til alle. Inspiration til at give livet et ekstra skub i en positiv retning.

 3. Modig og tryg coveret

  Modig og tryg CD/download

  218,00 kr
  Vil du have styrket mod og tryghed, så er dette den mentaltræning, der kan hjælpe dig.

 4. Succes coveret

  Succes CD/Download

  Download:

  178,00 kr

  CD: 198,00 kr
  Har du prøvet at ændre på nogle psykiske mekanismer uden succes? Så er her chancen. Læg dig i livets overhalingsbane og bliv der.

per side