1341

Positivitet og glæde

Positivitet og glæde skal læres?

Hvorfor tænke positivt og være glad?

Hvis du synes, at positivitet og glæde er noget opreklameret skidt, så prøv det modsatte. Mange gode venskaber, parforhold og forretningsforbindelser er gået til grunde på grund af negativitet. Men positivitet skal være gennemtænkt og ikke overfladisk.

 • Kunne det tænkes, at positive og glade mennesker klarer sig bedre i tilværelsen?
 • Kunne det tænkes, at de lever længere?
 • Har et bedre helbred? osv.

Hvis svaret er: Ja, så læs bare videre.
 
Bestil her
 

Negativitet er det naturlige

Menneskeracen opstod på savannen for mange tusinde år siden. Lige siden dengang har vi lige som alle andre dyreracer skullet overleve, og det har krævet, at vi hele tiden skulle være på vagt med et eneste spørgsmål, som vores hjerner stiller hele tiden: "Hvad er der galt - lige her og nu"?

Vi har ikke længere brug for at skulle være på vagt hele tiden. Vi lever ikke på savannen eller som urmennesker længere, men spørgsmålet er der stadig mange, mange gange om dagen. Vi har tusinder af års træning i vores gener i det spørgsmål, og det kræver træning at skifte det fokus. Se på nyhedsformidlingen - på udtalelser fra politikere - på kommunikationen i parforholdene: Hvad er der galt? Svar: Det er de andre, der er forkerte!
 
Positivitet vs negativitet
Negativitet vs positivitet
 
Bestil her 

Positivitet virker ikke

Positiv tænkning har med god grund fået meget modstand de seneste par år. Positiv tænkning er nærmest blevet til et spørgsmål om, hvorvidt glasset er halvt fuldt eller halvt tomt, eller om vi har udfordringer eller problemer.

Det er noget sludder fra ende til anden og et tegn på, at du kunne blive certificeret positiv tænkningsterapeut og coach på et brevkursus eller et lørdagsseminar. Carsten Sommerskovs produkter behandler ikke positivitet som sådan en gang banalitet.
 
Glasset er halvt fuldt
 Bestil her
 

35 års erfaring, der virker

Når du har sagt positiv tænkning, så har du næsten samtidigt sagt Carsten Sommerskov. Carsten var den første i Danmark, der i 1986 skrev en bog om positiv tænkning, og han var den første, der underviste i positiv tænkning i Danmark. Da positiv tænkning fik et ry for at være overfladisk og tåbeligt, var han også en af de første kritikere af den retning, positiv tænkning havde udviklet sig i. MEN det betyder ikke ikke, at positivitet er dårligt, det skal bare defineres rigtigt!
Læs mere om Carsten Sommerskov
 

Sådan bruges produkterne

"Livsglæde og energi" giver dig et energiløft og gør dig glad. Den kan du derfor kun bruge om dagen. En god idé kan være at starte en weekendmorgen op med den, men den kan også bruges, hvis du kommer træt hjem om eftermiddagen og trænger til et energiløft.

De to andre kan bruges såvel om dagen som om aftenen. Hvis du bruger aftenversionen som et alternativ til godnatlæsning, kan det være, at du falder i søvn, mens du hører dem. Nyere forskning tyder på, at vi indlærer den slags og lagrer det i underbevidstheden, mens vi sover. Brugt om aftenen løser de for mange også søvnproblemer og skaber en roligere og dybere søvn. Vær opmærksom på, at "Kærlighed og glæde" er til at løse og forebygge dagligdags parforholdsproblematikker. Den "fikser" ikke en truende skilsmisse.
 
Bestil her
 
Carsten Sommerskov står på hænder
 

"Positivitet der virker" som aftenforedrag

Carsten Sommerskov tager på turné en gang om året rundt i hele Danmark med foredraget: "Positivitet der virker! - privat og på arbejdet". Du kan købe billetter til foredraget her.
 

Derfor virker det

Metoderne, der bruges i disse produkter, kaldes for mentaltræning. Mentaltræning har været brugt lige siden urtiden. Et almindelig kendt eksempel er hulemalerier, hvor urmennesket visualiserede jagtudbyttet og tillagde det en spirituel betydning. I moderne tid, og det gælder også for disse produkter, er al spiritualitet fjernet, når mentaltræning f.eks bruges i militæret i USA af navy seals eller i idrætten. Carsten Sommerskov har lavet en hel webshop, der fokuserer på mentaltræning.

per side
Nyhed: Log ind og afspil dine køb ligesom på en app.
 1. Positivitet. Rabatpakke 3 CD'er/downloads. coveret

  Positivitet. Rabatpakke 3 CD'er/downloads

  584,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 398,00 kr
  Vil du have mere positiv tænkning, mere trivsel, glæde og kærlighed? Disse CD'er/downloads sætter fokus på positivitet og lærer dig at se muligheder i stedet for begrænsninger. Måske er positive mennesker mere tilfredse og lever længere og bedre?

 2. Livsglæde og Energi CD/download cover

  Livsglæde og Energi CD/download

  Download:

  178,00 kr

  CD: 198,00 kr
  Få mere livsglæde. Få mere energi, få fokus på muligheder frem for begrænsninger. Både som dag og godnatuggave i et produkt. Skab glæde om dagen og fald glad i søvn.
  Ny udvidet udgave.

 3. Positivtitet der virker coveret

  Positivtitet der virker. Dobbelt CD/download

  Download:

  228,00 kr

  CD: 248,00 kr
  "Positivitet der virker". Bearbejder negative tanker. Skaber positiv tænkning og positivt fokus. Vil du være gladere? Vil du være mere positiv?

per side