1196

Børns selvkritik

For meget fokus på fejl?

Alle har fokus på fejl og mangler

  • "Jeg er forkert"
  • "Jeg har for store ører"
  • "Min næse er skæv"
  • "Mit ansigt er grimt ..."
 

Har dit barn for meget selvkritik?

Vær 100% sikker: Der er noget galt med alle børn! Alle både børn og voksne finder fejl ved sig selv.
 
trist pige
 
Bestil knap
 

Alle har fejl

De fleste børn ender ikke med at få 12 i alle fag. De fleste børn bliver ikke sportshelte. De fleste børn er pisse irriterende ind i mellem. De fleste børn er også supersøde ind imellem.
Kender du selv dette som voksen: "Jeg er for negativ", "Jeg spiser for usundt", "Mine lår er for tykke", "Jeg er ikke ..."  Det grundlægges i barndommen, og det handler om en følelse, der hedder:
 
  • "Jeg er forkert"
  • "Jeg er ikke god nok"
  • "Jeg dur ikke"
 
Alle mennesker har denne følelse, og vi slipper aldrig helt af med den.
 

På Facebook er alle børn søde, artige og får 12-taller

Hvem lægger et billede op af en fire-årig, der har tisset i bukserne, fordi han/hun ikke kunne holde sig? Er det fordi, det ikke sker? Vær helt sikker: De andres børn er lige så umulige, irriterende, fyldt med fejl og dejlige. Det er derfor, der er noget, der hedder kærlighed.

Det er nemlig helt i orden. Vi elsker dem med deres fejl. De fleste børn er helt almindelige med alle de fejl og mangler, der følger med det. Desværre tror pædagoger, lærere og forældre, at vi skal ændre alle fejlene. Hvorfor skulle vi dog det? Lav kun om på de allerværste fejl, og lad resten være.
 
Tisset i bukserne
 
Bestil knap
 

Accept er vejen frem

Tror du selv, at du nogensinde vil få rettet de fejl, du kan finde ved dig selv? Næppe! Hvis du fik dem rettet, fandt du så bare nogle nye fejl?
Det gælder ikke om at rette på alle de fejl, det gælder om at minimere fokus på fejlene og flytte fokus til styrkerne: "Jeg er en god ven", Jeg er dygtig til ...", "Jeg er positiv" ...

Kan du lære dit barn at flytte fokus væk fra fejlene, så har du givet dit barn en gave for livet.
 
Glade børn
 

Sådan!

At føle sig "god nok" betyder, at det er helt i orden ikke at være "god nok". Ja, jeg har masser af fejl, og det skal jeg nok få et godt liv ud af, for jeg har også masser af gode kvaliteter.
Kan du lære dit barn det? Det hedder selvværd.
 
Bestil knap
 

Sådan bruges "Historier, der virker"

Kommer dit barn træt hjem fra børnehave eller skole, er der "historier" til brug om dagen. Når dit barn skal i seng om aftenen, bruges "godnathistorierne". Dit barns underbevidsthed bearbejder så de positive budskaber i løbet af natten.
 
Carsten Sommerskov baggrund med hæk
 

35 års erfaring, der virker

Carsten Sommerskov må siges at have erfaring i styrkelse af selvværdet. Han blev for ca. 35 år siden singleforælder til sin søn, der dengang var 5 år gammel. Hans søn havde stærkt brug for at få styrket sit selvværd oven på forældrenes skilsmisse. Derfor valgte Carsten Sommerskov, der var psykiatrisk sygeplejerske, at studere selvværdet, og udviklede nye metoder til hjælp for børn. Metoder, der siden dengang er blevet forbedret og har været til glæde for mere end 100.000 børn i over 15 lande.
Læs mere om Carsten Sommerskov
 

Derfor virker det

Ved du, hvad det bedste er? Bum. Bum. Legetøj fra ?? Alle kan udfylde de to ?? Hvorfor? Fordi det har været gentaget igen og igen. Disse CD'er/downloads bliver også brugt igen og igen, men de har bare et helt andet budskab: "Du er god nok", "Du er noget særligt" osv.

Dit barn lukker øjnene, smilet breder sig om munden. Rejsen til drømmeland er begyndt. Godnat. Vi ses i morgen. Frisk og udhvilet. 
Sådan virker det
 
Knap til hvad skal jeg vælge 3 - 7 år
Knap til hvad skal jeg vælge 8 - 12 år
 
Herunder finder du nogle CD'er og downloads, der styrker selvværdet for børn, og helt nede i bunden af siden er der også nogle til voksne.

per side
Nyhed: Log ind og afspil dine køb ligesom på en app.
  1. Bedst på banen. coveret

    Bedst på banen. 3 CD'er/downloads (9-13 år)

    328,00 kr
    Styrk selvværd og selvtillid i og uden for banen. De bedste fodboldspillere har høj selvtillid og ...

  2. God nok coveret

    God nok 3 CD'er/downloads + bog (For teenagere)

    576,00 kr

    Download:

    268,00 kr

    CD: 348,00 kr
    Teenagere har mange problemer. Tag toppen af de fleste teenageproblemer med ekstra selvværd. Problemer i forhold til dagligdagen i skolen, blandt vennerne og i forholdet til forældrene. Mentaltræningsdelen findes både som dag og godnatuggave i et produkt. Her er effektive indsigter og metoder til ...

  3. Du er vidunderlig cover

    Du er vidunderlig. 4 dobbelt download plus bog (3 - 7 år)

    648,00 kr

    Download:

    348,00 kr

    CD: 388,00 kr
    Selvværd, selvtillid og sovehjælp. Både som dag og godnatuggaver i et produkt. Ekstra virkninger: modvirker angst, trods og får dit barn til at acceptere andres og egne fejl. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse helt nye historier ...

  4. Glæde og Succes cover

    Glæde og succes i skolen (7-12 år)

    328,00 kr

    Download:

    228,00 kr

    CD: 278,00 kr
    Styrk selvværdet, trivslen i timerne, med vennerne og hæv samtidigt det faglige niveau. Både som dag og godnatuggave i et produkt.
    Nyhed - Introduktionstilbud
    PRISEN STIGER 10 KR. HVER 5. DAG NÆSTE GANG OM
     

  5. Du er sej. Cover  Web

    Du er sej. 4 CD'er/downloads + en bog (8-12 år)

    688,00 kr

    Download:

    348,00 kr

    CD: 388,00 kr
    NYHED!
    Styrk selvværd, selvtillid og koncentration. Lær at tackle uretfærdighed og vrede. Sig farvel til angsten for at miste, og lær at påskønne andre. Hyg dig med at se dit barn falde glad i søvn og sove dybt og trygt hele natten. Både som dag og godnatuggaver i et produkt.

  6. Du er elsket - cover

    Du er elsket. 4 CD'er/download plus bog (3 - 7 år)

    688,00 kr

    Download:

    348,00 kr

    CD: 418,00 kr
    NYHED!
    Selvværd, selvtillid og/eller sovehjælp. Ekstra virkninger: modvirk stædighed, modvirk negativitet, lær at styre vrede og få dit barn til at acceptere andres og egne fejl. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse helt nye historier ...

  7. Du kan - Du tør - Du vil. 4 CD'er/downloads + en bog (8-12 år)

    Du kan - Du tør - Du vil. 4 CD'er/downloads + en bog (8-12 år)

    648,00 kr

    Download:

    348,00 kr

    CD: 388,00 kr
    Styrk selvværd, selvtillid og mod. Forebyg samtidigt angst. Lær at acceptere egne og andres fejl. Skab glæde, positivitet og handlekraft. Dette er et af de bedste produkter til denne aldersgruppe. Både som dag og godnatuggaver i et produkt. OBS Nyt cover med samme indhold. Se det gamle her, så du ikke køber noget, du har.

  8. Du er helt unik. coveret

    Du er helt unik 4 CD'er/downloads inklusive bog (5 - 9 år)

    648,00 kr

    Download:

    348,00 kr

    CD: 398,00 kr
    Sovehjælp, selvværd og selvtillid til dit barn. Både som dag og godnatuggaver i et produkt. I sommerfugledalen er dit barn hovedpersonen i disse dejlige historier ...

  9. Du er fantastisk. coveret

    Du er fantastisk. 4 CD'er/downloads + en bog (8-12 år)

    648,00 kr

    Download:

    348,00 kr

    CD: 388,00 kr
    Styrk selvværd, selvtillid og mod. Forebyg samtidigt mobning, stop jalousi, skab glæde, positivitet og trivsel. I seng til tiden med et smil. Både som dag og godnatuggaver i et produkt.

  10. Du er den bedste. coveret

    Du er den bedste. 4 CD'er/download plus bog (3 - 7 år)

    648,00 kr

    Download:

    328,00 kr

    CD: 388,00 kr
    Styrk selvværd og selvtillid, og få dit barn til at smile hele vejen til drømmeland. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse dejlige historier ...

  11. Selvværd og sovehjælp. Coverne

    Selvværd og sovehjælp. Rabatpakke 4 Dobbelte CD'er/downloads (3-7 år) og (8-12 år) plus 4 bøger

    918,00 kr

    Download:

    548,00 kr

    CD: 648,00 kr
    Selvsikkerhed, selvværd, glæde, harmoni og balance til dit barn. Lad dine børn nyde godt af et højt selvværd resten af livet. Både som dag og godnatuggaver i et produkt. OBS Nye covere med samme indhold. Se de gamle covere her, så du ikke køber noget, du allerede har.

  12. Ekstra trivsel. Rabatpakke Covere

    Ekstra trivsel. Rabatpakke: 4 dobbelt CD'er (3-7 år) og (8-12 år) plus 4 bøger

    918,00 kr

    Download:

    548,00 kr

    CD: 648,00 kr
    Gaven til dine børn der holder resten af livet. Styrk selvværd og selvtillid. Både som dag og godnatuggaver i et produkt. Glæde, selvværd og selvtillid der bare virker ....OBS Nye covere med samme indhold. Se de gamle covere her, så du ikke køber noget, du allerede har.

  13. Glade børn rabatpakke. Coveret

    Glade børn rabatpakke. 2 Dobbelte CD'er/downloads (3-7 år) og (8-12 år) plus 2 bøger

    456,00 kr

    Download:

    328,00 kr

    CD: 368,00 kr
    Sig goddag til: selvværd, selvtillid, mod, positivitet, afslappede morgener, i seng til tiden, glæde, gode venskaber, trivsel ... Både som dag og godnatuggave i et produkt. OBS Nye covere med samme indhold. Se de gamle covere her, så du ikke køber noget, du allerede har.

  14. Selvværd og glæde. Coveret

    Selvværd og glæde rabatpakke. 2 Dobbelte CD'er/downloads (3-7 år) og (8-12 år) plus 2 bøger

    456,00 kr

    Download:

    328,00 kr

    CD: 368,00 kr
    Mere selvværd, overskud og glæde til dine børn. Gå glad i seng og stå glad op om morgenen. Både som dag og godnatuggave i et produkt. OBS Nyt cover med samme indhold. Se de gamle covere her, så du ikke køber noget, du allerede har.

  15. Selvværd og selvtillid til børn. Coverne

    "Selvværd og selvtillid" Rabatpakke: 2 dobbelte CD'er (8 - 12 år) plus 2 bøger

    456,00 kr

    Download:

    328,00 kr

    CD: 368,00 kr
    Selvsikkerhed, selvværd, glæde, harmoni og balance til dit barn. Lad dit barn nyde godt af et højt selvværd resten af livet. Både som dag og godnatuggaver i et produkt. OBS Nye covere med samme indhold. Se de gamle covere her, så du ikke køber noget, du allerede har.

  16. Du er noget særligt pakke - covers

    Du er noget særligt. Rabatpakke: 2 Dobbelte CD'er/downloads (8-12 år) plus 2 bøger

    456,00 kr

    Download:

    328,00 kr

    CD: 368,00 kr
    Ekstra trivsel til børn giver glæde til hele familien. Både som dag og godnatuggaver i et produkt.

  17. Selvværd og selvtillid til børn. Coverne

    Selvværd og selvtillid til børn. Rabatpakke 2 Dobbelte CD'er/downloads (3 - 7 år) plus 2 bøger

    456,00 kr

    Download:

    328,00 kr

    CD: 368,00 kr
    Selvsikkerhed, selvværd, glæde, harmoni og balance til dit barn. Lad dit barn nyde godt af et højt selvværd resten af livet. Både som dag og godnatuggave i et produkt.OBS Nye covere med samme indhold. Se de gamle covere her, så du ikke køber noget, du allerede har.

  18. Du er noget helt specielt - covers

    "Du er noget helt specielt" Rabatpakke: 2 dobbelt CD'er (3-7 år) plus 2 bøger

    388,00 kr
    Gør noget rigtig godt for dit barn. Tænk positivt. Skab glæde, trivsel, selvværd, selvtillid og positiv tænkning for dit barn med mentaltræning. Både som dag og godnatuggaver i et produkt.OBS Nyt cover med samme indhold. Se de gamle covere her, så du ikke køber noget, du allerede har.

  19. Du er helt rigtig. Coveret

    Du er helt rigtig. Dobbelt CD/downloads plus bog (8 - 12 år)

    Download:

    198,00 kr

    CD: 228,00 kr
    Skab ekstra selvsikkerhed, selvværd og glæde. Giv dit barn en uvurderlig gave for livet. Både som dag og godnatuggave i et produkt. Ekstra fordele: slut med sengetids problemer, styrk mod og positivitet.OBS Nyt cover med samme indhold. Se det gamle cover her, så du ikke køber noget, du allerede har.

  20. Du er helt perfekt. Coveret

    Du er helt perfekt. Dobbelt CD/downloads plus bog (8 - 12 år)

    Download:

    198,00 kr

    CD: 228,00 kr
    Børn med højt selvværd klarer sig bedre i skolen og senere i livet. Giv dit barn en god start. Både som dag og godnatuggave i et produkt. OBS Nyt cover med samme indhold. Se det gamle cover her, så du ikke køber noget, du allerede har.

  21. Du kan. cover

    Du kan - Dobbelt CD/download plus bog (8-12 år)

    Download:

    198,00 kr

    CD: 228,00 kr
    "Du kan" skaber selvværd og selvtillid for både drenge og piger fra knap 8 til ca. 12 år. Både som dag og godnatuggave i et produkt. Dit barn oplever det som gode historier, men det er ......

  22. Du er noget særligt - cover

    Du er noget særligt - dobbelt CD/download plus bog (8 - 12 år)

    Download:

    198,00 kr

    CD: 228,00 kr
    Vil du give dit barn følelsen af at være noget særlig? Vil du give dit barn ekstra trivsel? Både som dag og godnatuggave i et produkt. Havkongen og hele havriget roser dit barn i søvn. Dit barn oplever det som historier, men .....

  23. Du er super sød. Coveret

    Du er super sød. Dobbelt CD/downloads plus bog (3 - 7 år)

    Download:

    198,00 kr

    CD: 228,00 kr
    Skab ekstra selvsikkerhed, selvværd og glæde. Giv dit barn en uvurderlig gave for livet. Både som dag og godnatuggave i et produkt. Ekstra fordele: Slut med sengetids problemer ... OBS Nyt cover med samme indhold. Se det gamle cover her, så du ikke køber noget, du allerede har.

  24. Du er bare dejlig. Coveret

    Du er bare dejlig. Dobbelt CD/downloads + bog (3 - 7 år)

    Download:

    198,00 kr

    CD: 228,00 kr
    Dit barn sendes til drømmeland med beskeder som: "Du er rigtig sød", "Der er mange, der rigtig godt kan lide dig" osv. Det skaber selvværd og en rolig og tryg søvn ... OBS Nyt cover med samme indhold. Se det gamle cover her, så du ikke køber noget, du allerede har.

  25. Du er god nok -Dobbelt CD/download plus bog (3 - 7 år)

    Du er god nok -Dobbelt CD/download plus bog (3 - 7 år)

    Download:

    198,00 kr

    CD: 228,00 kr
    Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. Dit barn oplever det som gode historier, men historierne har en virkning. De skaber ekstra trivsel og glæde. Både som dag og godnatudgave i et produkt. De styrker ......

  26. Du er noget helt specielt. cover

    Du er noget helt specielt - Dobbelt CD/download plus bog (3 - 7 år)

    Download:

    198,00 kr

    CD: 228,00 kr
    Giv dit barn en positiv oplevelse og skab samtidig varig trivsel og glæde. Styrk dit barns trivsel og glæde. Både som dag og godnatuggave i et produkt. Nuslingerne og Totterne er dit barns dejlige venner. Barnet oplever det som gode historier, men ...

per side