1757

Selvværd til Voksne og Teenagere

Selvværd er guld værd

Styrk selvværdet. Lær at acceptere dig selv og andre

Hører du til dem, der har en del negativ selvkritik som f.eks. "Jeg er negativ", "Jeg har en svag karakter", "Jeg er for nærtagende", "Jeg er ..."?
 

Stands bekymringerne

Lær ikke at hænge dig i bagateller. Lad det meste af den indre dialog blive positivt ladet. "Jeg er god nok" får dig til at tænke positive tanker om dig selv. Tanker om dig selv som f.eks. "Det her klarede du rigtig godt", "Du er faktisk ret dygtig", "Du er nu temmelig klog", "Det kan godt være du har fejl, men heldigvis har du mange flere gode sider" osv. osv.
 

Stop usikkerhed, nervøsitet, selvkritik, tristhed ...

Ny spændende bog og CD/Download/app for både voksne og teenagere giver et væld ef indsigter og metoder - lige til at bruge i dagligdagen.
 
Selvværd

Stop stress, usikkerhed og sårbarhed

Et højt selvværd mindsker, stopper eller forebygger en lang række ting: mobning, konflikter, sårbarhed, depression, modløshed, nervøsitet, hidsighed, søskendejalousi, uligevægt, humørsvingninger, indlæringsvanskeligheder, aggressivitet, udbrændthed, koncentrationsbesvær, stress, usikkerhed, negativitet, generthed, hyperaktivitet, misundelse, præstationsangst, indre uro, bekymringer ...

Styrk glæde, indre ro og positivitet

Et højt selvværd giver: stor selvtillid, gennemslagskraft, gå på mod, balance, koncentrationsevne, sikkerhed, succes, overskud, gode præstationer, indre ro, positivitet, accept af andre, selvaccept, glæde, tryghed, karrieremuligheder, tiltrækker venner ...
 
Carsten Sommerskov baggrund med hæk
 

35 års erfaring, der virker

Lad Carsten Sommerskovs store erfaring hjælpe dig til én gang for alle at slippe af med et lavt selvværd eller blot styrke et godt selvværd, så det bliver endnu bedre.
 
Carsten Sommerskov har siden starten af 1980'er beskæftiget sig med styrkelse af børns, teenageres og voksnes selvværd. Han er uddannet sygeplejerske, har taget Mastery University og har en videreuddannelse i pædagogik fra Aarhus Universitet.
 
Han har undervist mere end 250.000 mennesker i mange lande. Han har trænet kræftpatienter til et bedre og længere liv, mordere og voldsforbrydere i Horsens statsfængsel til ikke at komme tilbage i fængsel igen, og kontanthjælpsmodtagere til at komme i arbejde (12 ud af 12 var i arbejde et år senere). Mennesker, der var gået ned med stress, er kommet tilbage på arbejdsmarkedet efter flere år ude af job. Carsten Sommerskovs teknikker er udbredt over hele verden.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.