1481

Behold dem du elsker

Behold dem du elsker

problemer

Overbeskyttende?
Bekymret?
Jaloux?
Angst?
Trist?
 
Alt dette kan skyldes den indre overbevisning "Dem, jeg elsker, mister jeg" (Vær opmærksom på, at der også kan være andre årsager til det). Hvis du kan nikke genkendende til den overbevisning, så er Behold dem du elsker en virkeligt god inspiration. Du får mange og meget konkrete metoder til at slippe af med den holdning.
 
Den korte (62 sider) bog eller lydbog giver dig forståelsen af, hvad der sker, og de medfølgende visualiserings-filer giver dig en nem måde at gøre noget ved det på. 
 
Helt konkret kan du lytte til den ene af visualiserings-teknikkerne lige inden, du lægger dig til at sove, og så kan du lade underbevidstheden arbejde videre hele natten. Nyere forskning har rent faktisk påvist, at man kan indlære under søvnen.
 
Behold dem du elsker er beregnet til voksne, men kan også bruges af teenagere fra 12+ år.

Erfaring, der virker

Carsten Sommerskov har undervist mere end 250.000 mennesker i mange lande. Han har trænet kræftpatienter til et bedre og længere liv, mordere og voldsforbrydere i Horsens statsfængsel til ikke at komme tilbage i fængsel igen, og kontanthjælpsmodtagere til at komme i arbejde (12 ud af 12 var i arbejde et år senere). Mennesker, der var gået ned med stress, er kommet tilbage på arbejdsmarkedet efter flere år ude af job.
 
Lad Carsten Sommerskovs store erfaring hjælpe dig til én gang for alle at slippe af med angsten for at miste.

per side
Nyhed: Log ind og afspil dine køb ligesom på en app.
 1. Behold dem du elsker coveret

  Behold dem du elsker. Dobbelt CD/downloads plus bog

  328,00 kr

  Download:

  268,00 kr

  CD: 308,00 kr
  Farvel til angsten for at miste. "Behold dem du elsker" hjælper dig af med angst, jalousi, overbeskyttelse og eventuel tristhed og ensomhed.

per side