Selvværd og selvtillid til børn fra 3 til 12 år

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

  • Selvværds rabatpakke - Børn 3 - 12 år
  • Selvværds rabatpakke - Børn 3 - 12 år

Selvværd og glæde rabatpakke. (3-7 år) og (8-12 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Prisforskellen skyldes fremstillingsprisen på CD'er. Nyhed: Køber du downloads behøver du ikke at downloade. Du kan blot logge ind og afspille det hele ligesom på en app.

Lagerstatus: På lager

456,00 kr 328,00 kr

* Påkrævede felter

456,00 kr 328,00 kr

IPhone/IPad. Læs her
Ekstra selvværd til dine børn skaber en harmonisk familie med overskud og glæde.

Selvværd og glæde rabatpakke

"Selvværd og glæde rabatpakke" er to dobbelte CD'er/downloads. "Selvværd og glæde rabatpakke" indeholder "historier der virker". Har du nogensinde hørt om nogen, der havde for meget selvværd? Næppe, for selvværd kan ingen få for meget af. Et lavt selvværd skaber generthed, utryghed, uro, præstationsangst og meget andet negativt. Et lavt selvværd tiltrækker mobning og nederlagsfølelse. Et højt selvværd skaber lige det modsatte: Positivitet på alle fronter.
 
Børn med et højt selvværd skaber en familie i harmoni og trivsel. Et højt selvværd danner rammen om en tryg og god barndom.
Sig farvel til stressede morgener, dårlige puttesituationer, negativitet og for meget skælden ud. Sig god dag til ro, kærlighed og overskud. "Træerne vokser ikke ind i himlen" siger man. Undskyld spørgsmålet: Men hvad vej vokser de så? Vel vokser træerne ind i himlen. Lad livet blive en dans på roser uden flere torne.
De to dobbelt CD'er indeholder de samme to historier, men i hver sin version. Den ene version er beregnet til at høres om morgenen eller i løbet af dagen.I den anden version er historierne blevet til to godnathistorier, hvor musik og blid tale til slut leder barnet direkte ind i drømmeland.
 

Indhold

 
Du er bare dejlig Hav en glad dag historier:
1. Totterne... 14:44
2. Bamseland... 14:52

Godnathistorier:
1. Totterne... 18:07
2. Bamseland... 17:47
 
Du er helt perfekt Hav en glad dag historier:
1. Jupiter... 27:45
2. Det flyvende tæppe... 33:49

Godnathistorier:
1. Jupiter... 30:29
2. Det flyvende tæppe... 37:00

Yderligere information

Leveringstid Nej
Normalpris 456,00 kr