Selvværd og selvtillid til børn. Rabatpakke (3 - 7 år)

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

  • "Selvværd og selvtillid til børn" 3 - 7 år - Rabatpakke covere
  • "Selvværd og selvtillid til børn" 3 - 7 år - Rabatpakke covere

Selvværd og selvtillid til børn. Rabatpakke (3 - 7 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Prisforskellen skyldes fremstillingsprisen på CD'er. Nyhed: Køber du downloads behøver du ikke at downloade. Du kan blot logge ind og afspille det hele ligesom på en app.

Lagerstatus: På lager

456,00 kr 328,00 kr

* Påkrævede felter

456,00 kr 328,00 kr

IPhone/IPad. Læs her
2 Dobbelte CD'er/downloads. Selvsikkerhed, selvværd, glæde, harmoni og balance til dit barn. Lad dit barn nyde godt af et højt selvværd resten af livet.

Selvværd og selvtillid til børn fra 3 til 7 år
Højt selvværd til dit bar

"Selvværd og glæde rabatpakke" er to dobbelte CD'er/downloads. "Selvværd og glæde rabatpakke" indeholder "historier der virker". Har du nogensinde hørt om nogen, der havde for meget selvværd? Næppe, for selvværd kan ingen få for meget af. Et lavt selvværd skaber generthed, utryghed, uro, præstationsangst og meget andet negativt. Et lavt selvværd tiltrækker mobning og nederlagsfølelse. Et højt selvværd skaber lige det modsatte: Positivitet på alle fronter.
 
Børn med et højt selvværd skaber en familie i harmoni og trivsel. Et højt selvværd danner rammen om en tryg og god barndom.
Sig farvel til stressede morgener, dårlige puttesituationer, negativitet og for meget skælden ud. Sig god dag til ro, kærlighed og overskud. "Træerne vokser ikke ind i himlen" siger man. Undskyld spørgsmålet: Men hvad vej vokser de så? Vel vokser træerne ind i himlen. Lad livet blive en dans på roser uden flere torne.
Pakken indeholder de samme "historier" i to udgaver. En til brug om dagen og en som slutter med at dit barn falder i søvn, drømmer dejlige drømme og lader underbevidstheden arbejde videre hele natten.
 
Du er bare dejlig mp3
Hav en glad dag historier:
1. Totterne... 14:44
2. Bamseland... 14:52

Godnathistorier:
1. Totterne... 18:07
2. Bamseland... 17:47

 
Du er super sød
Hav en glad dag historier:
1. Rumlebumleby 16:33
2. Krokokillen 18:58

Godnathistorier:
1. Rumlebumleby 21:30
2. Krokokillen 21:05

Yderligere information

Leveringstid Nej
Normalpris 456,00 kr