996

Databeskyttelse

Vækst A/S brug af personlige oplysninger

Vækst A/S har lavet denne side om brug af dine personlige oplysninger for at fortælle dig, hvordan vi beskytter dine personlige oplysninger.

Loggede informationer

Vi indsamler din IP adresse for at gøre det nemmere for os at optimere vores website og for at kunne spore og rette fejl.

Cookies

Vores site bruger cookies for at følge brugeradfærd. På den måde kan vi få et statistisk indblik i de behov og vaner, vores brugere har, og på den måde kan vi gøre vore websites endnu bedre.

Sikkerhed

Vores forskellige websites er bygget sikkert med hensyn til at beskytte de data, du har betroet os. Vi har bl.a. en sikker krypteret server til at behandle alle kreditkort oplysninger, og alle oplysninger bliver straks overført til betaling og herefter slettet.

Ordresider

Vores site har sider, hvor du kan indtaste dine ordrer. Når du handler hos Vækst A/S, indsamler vi dine kontaktinformationer (som e-mail adresse etc.) og dit Dankort/kreditkort nummer. Kontaktinformationerne bruger vi kun til at komme i kontakt med dig, hvis det bliver nødvendigt, f. eks. ved fejl i bestillingen etc. Desuden bruger vi dem selvfølgelig til at sende dig din ordre. Dankort/kreditkort informationerne bliver slettet umiddelbart efter, at pengene er trukket, og informationerne bliver ikke gemt på vores server.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet hos Vækst A/S, modtager du en e-mail om, at du er tilmeldt vores nyhedsbrev. E-mail adressen, som du indtastede, da du handlede hos Vækst A/S, bruger vi kun til at sende dig nyhedsbrevet og opfølgningsmails. Din e-mail adresse vil aldrig blive udleveret til tredjemand.

Eksterne links

Vores forskellige websites indeholder links til eksterne sites, og dem kan vi selvfølgelig ikke tage ansvar for.

per side
Nyhed: Log ind og afspil dine køb ligesom på en app.
  1. Send GLS

    Send GLS

    1,00 kr

    Bestil udbringning her og send en email til carsten@sommerskov.dk om hvad der skal sendes. Hvis du henter det på en GLS opsamlings sted koster det 50 kr. Hvis du vil have det hjem til din adresse tilkommer der et gebyr på 20 kr. som jeg ikke kan fjerne.

per side