Jeg er god nok - cover

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Jeg er god nok. Tredobbelt CD/downloads plus bog

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

576,00 kr

Download:

288,00 kr

CD: 338,00 kr

Pris som konfigureret: 288,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 288,00 kr

Styrk selvværdet! Det styrker livsglæden og giver indre ro, overskud, sikkerhed, energi og gennemslagskraft. Det minimerer bekymringer, usikkerhed, nervøsitet, tristhed og nogle former for angst. Få her en række gennemprøvede metoder.

Jeg er god nok

Selvværd er guld værd

"Jeg er god nok" er en bog** og en tredobbelt CD/download/app*. Den handler om selvværdet, altså den mere eller mindre ubevidste, indre overbevisning/holdning/erfaring/følelse: ”Jeg er ikke god nok” eller "Jeg er forkert".
 
Bogen giver dig mange indsigter i, hvordan dit selvværd er opstået, hvad det består af, og hvad du kan gøre for at påvirke dit selvværd.
Bogens metoder kan bruges af alle voksne, og de fleste teenagere kan også få et stort udbytte af at bruge den.
Bogen giver dig mange let anvendelige metoder og teknikker. Metoderne er mentaltræningsteknikker, der typisk virker i løbet af 1 til 4 måneder. Det er altså ikke hurtige fix, men logisk opbyggede teknikker, der på en let og simpel måde fører dig i mål.

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med at udvikle mentaltræningsmetoder til at bearbejde og ændre negative holdninger, som man kan have til sig selv eller andre. Med "Jeg er god nok" giver han her mange handlemuligheder for at komme "Jeg er forkert"-holdningen til livs. 
 

Sådan bruges ”Jeg er god nok

Bogen giver dig på sine 123 sider en hurtig og nem adgang til indsigter i, hvordan overbevisningen "Jeg er ikke god nok" styrer dit forhold til dig selv og andre mennesker. Og først og fremmest giver den dig en hel del forskellige mentaltræningsteknikker, du kan bruge til at styrke dit selvværd.
Tredobbelt CD'en/lydfilen består ef to dele. Den ene indeholder bogen som lydbog, så du kan høre den i stedet for at læse den. Den anden del består ef en mentaltræningsøvelse, der giver dig to muligheder. Den ene øvelse er en version, der er er beregnet til at skulle høres i løbet af dagen. Den anden version kan bruges om aftenen som en slags alternativ til godnatlæsning. Til slut leder Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik dig direkte ind i drømmeland.

Indhold

 
"Jeg er god nok" CD/download/App Cover
Lydbog
1. Jeg er god nok 1:44:54

Visualiseringsøvelser:
1. Visualisering - dag 11:13
2. Visualisering - aften 21:11
 
*Du behøver slet ikke downloade - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at du skal have internetforbindelse for at bruge ikonet. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.
 
**Bogen, som er på 123 sider, følger med som e-bog, hvis du kun køber downloads, og som trykt bog, hvis du vælger en af de andre muligheder.