Glæde Selvværd Selvtillid. coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Glæde Selvværd Selvtillid CD/download

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

Download:

178,00 kr

CD: 198,00 kr

Pris som konfigureret: 178,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 178,00 kr

Selvværd er guld værd. Har du et højt selvværd, får du overskud, energi, glæde, gennemslagskraft og meget andet godt. Selvværdet er en af de væsentligste psykiske drivkræfter bag et godt liv.

Selvværd er guld værd

Mere selvværd giver selvtillid og glæde

Titlen giver dig svaret! Har du et højt selvværd, så får du overskud, energi, glæde, gennemslagskraft og meget andet godt. Selvværdet er en af de væsentligste psykiske drivkræfter bag et godt liv. Et højt selvværd fører næsten helt automatisk til stor selvtillid, som er en af de andre drivkræfter bag et godt liv, og det giver glæde. Derfor er titlen: "Glæde Selvværd Selvtillid". "Glæde Selvværd Selvtillid" er en CD/download/app*
 

Erfaring, der virker

I over 35 år har Carsten Sommerskov udviklet metoder til at styrke selvværd og selvtillid, så er det erfaring du leder efter, behøver du ikke lede længere. Du har fundet den ekspert, du har brug for. Han giver dig i introen rigtig meget at tænke over og indfører dig i en spændende måde at se dit liv på. Dermed får du de nødvendige redskaber til at kunne skabe et højt selvværd. Selve mentaltræningsdelen hjælper dig til at ændre nogle af de mønstre, som svækker selvværdet og til samtidigt at styrke dit selvværd.
 

Sådan bruges ”historier der virker”

"Glæde Selvværd Selvtillid" består af to næsten ens mentaltræningsdele. Den ene kan du bruge om dagen, når du er vågen. Den slutter med, at du "vågner op" og går videre med dagen gøremål.  Den anden kan du bruge, når du skal sove. Den slutter med, at du bliver talt i søvn samtidig med, at baggrundsmusikken bliver mere sløvende, så du nærmest ikke kan holde dig vågen. Verdens måske sundeste sovepille. Underbevidstheden arbejder så videre i drømme, ligesom når vi tager dagsresten med i drømme. Personlig udvikling mens du sover! Kan det blive meget bedre?
 

Indhold

Selvværd -Selvtillid - Glæde CD/download cover
Numre og tider
1. intro: 12:40
2. Symboler: 3:10
3. Selvværd-vågen: 15:49
4. Selvværd-sove: 17:16
 
*Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse er du nødt til at downloade dem.