Glæde og Succes cover

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Glæde og succes i skolen (7-12 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

328,00 kr

Download:

248,00 kr

CD: 288,00 kr

Pris som konfigureret: 248,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 248,00 kr

Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. Styrk selvværdet, trivslen i timerne, med vennerne. Styrker også det faglige niveau. Både som dag og godnatuggave i et produkt.

Nyhed

Glæde og Succes i skolen

"Glæde og Succes" er en CD/download/app*. Styrk trivslen i timerne, med vennerne, med klassekammeraterne og med lærerne. Denne mentaltræning styrker også det faglige. Med dette mentaltræningsprodukt får dit barn mulighed for at mentaltræne hverdagen i skolen.
 
Mentaltræningen findes i to dele - én dit barn kan bruge om dagen, og den samme blot brugt som en slags godnathistorie, hvor dit barn til sidst med blid tale og musik føres direkte ind i drømmeland og dermed lader underbevidstheden arbejde videre.

"Glæde og Succes" er for børn fra ca. 7 til 12 år. Dit barn oplever det som en rigtig god fantasirejse, men i virkeligheden er det mentaltræning, der også styrker barnets selvværd samtidig med, at det får følelsen af, at skolegangen går bedre.

Resultat: Tro på sig selv og sine egne evner.
 

Indhold

"Glad i skolen" CD/download/app cover
Den magiske dal - vågen 21:22
Den magiske dal - sove 28:39
Pranajagraskolen - vågen 23:56
Pranajagraskolen - sove 31:12

PS. En god skolegang skaber grundlaget for succes resten af livet.
 
*Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at du skal have internetforbindelse for at bruge ikonet. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.