Glæde - Energi - Selvværd coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Glæde - Energi - Selvværd. Dobbelt CD/downloads (12 - 16 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

Download:

228,00 kr

CD: 248,00 kr

Pris som konfigureret: 228,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 228,00 kr

Teenagere har mange problemer. Tag toppen af de fleste teenageproblemer med ekstra selvværd. Problemer i forhold til dagligdagen i skolen, blandt vennerne og i forholdet til forældrene. Her er effektive indsigter og metoder til ...

Teenageproblemer

Teenageproblemer er der nok af

Denne dobbelt CD/download/app* er skabt specielt ud fra de problemer, unge oplever i forhold til dagligdagen i skolen, blandt vennerne og i forholdet til forældrene.
Den giver effektive indsigter og metoder til at tackle dagligdagens udfordringer. Den er skabt med baggrund i mere end 35 års erfaring med mentaltræning.

Blandingen af hormoner, nye krav til livet, en hverdag med venner, skole, forældre evt. søskende - der bare er yt m.m. Det er da noget at slås med.
Op- og nedturene på livets rutsjebane, der kører med stigende fart og langt større udsving, skal også lige klares.

Ville hverdagen blive en del nemmere, hvis selvværd og selvtillid var i top?
Ville det være meget lettere, hvis man følte sig ønsket og elsket som en permanent grundfølelse?
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med styrkelse af børn og unges trivsel, selvværd og selvtillid. Han har selv overlevet 3 teenagebørn, og han ved, hvor det kan gå galt. Derfor handler det om: selvaccept, accept af andre, mindreværd, skoletræthed, positivt livssyn, alkohol og drugs, konfliktløsning og alt det andet, der kan være aktuelt i teenageårene.
 

Indhold

Disse CD'er er en god indføring i, hvad der sker, når underbevidstheden spiller kastebold med unge, og hvad den unge selv kan gøre ved det.
 
"Glæde - Energi - Selvværd" CD/download/app cover
1. Mekanismer der ødelægger
glæde, energi og selvværd.
(40:08 minutter)
2. Sådan opbygges glæde,
energi og selvværd.
(43:17 minutter)
 
*Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at du skal have internetforbindelse for at bruge ikonet. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse er du nødt til at downloade dem.