Glad i skolen. coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Glad i skolen enkelt CD/download (7-12 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

Download:

178,00 kr

CD: 198,00 kr

Pris som konfigureret: 178,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 178,00 kr

Styrk trivslen i timerne, med vennerne og hæv samtidigt det faglige niveau. Virker bedst i kombination med et eller flere af de andre produkter til samme aldersgruppe.

Glad i skolen

"Glad i skolen" er en CD/download/app*. Styrk trivslen i timerne, med vennerne, med klassekammeraterne og med lærerne. Denne mentaltræning styrker også det faglige. Med dette mentaltræningsprodukt får dit barn mulighed for at mentaltræne hverdagen i skolen.
 
Mentaltræningen findes i to dele - én dit barn kan bruge om dagen, og den samme blot brugt som en slags godnathistorie, hvor dit barn til sidst med blid tale og musik føres direkte ind i drømmeland og dermed lader underbevidstheden arbejde videre.

"Glad i skolen" er for børn fra ca. 7 til 11 år, men nogle lidt ældre børn har også glæde af den. Dit barn oplever det som en rigtig god fantasirejse, men i virkeligheden er det mentaltræning, der også styrker barnets selvværd samtidig med, at det får følelsen af, at skolegangen går bedre.

Resultat: Tro på sig selv og sine egne evner.
 

Indhold

"Glad i skolen" CD/download/app cover
Glad i skolen - vågen 20:13
Glad i skolen - sove 24:43

PS. En god skolegang skaber grundlaget for succes resten af livet.
 
*Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at du skal have internetforbindelse for at bruge ikonet. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.