Ekstra trivsel til drenge og piger 3 - 12 år - Rabatpakke

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

  • Ekstra trivsel til drenge og piger 3 - 12 år - Rabatpakke

Ekstra trivsel. Rabatpakke: 4 dobbelt CD'er og 4 gratis bøger (3-7 år) og (8-12 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Prisforskellen skyldes fremstillingsprisen på CD'er. Nyhed: Køber du downloads behøver du ikke at downloade. Du kan blot logge ind og afspille det hele ligesom på en app.

Lagerstatus: På lager

1.088,00 kr 548,00 kr

* Påkrævede felter

1.088,00 kr 548,00 kr

IPhone/IPad. Læs her
(I en kort periode: Gratis bøger medfølger) Gaven til dine børn der holder resten af livet. Styrk selvværd og selvtillid. Glæde, selvværd og selvtillid der bare virker ...

Mere selvværd og selvtillid

Rabatpakken består af 4 dobbelt CD'er (4 Gratis bøger eller e-bøger medfølger*). Giv dine børn en gave for livet: Mere selvværd og selvtillid til både drenge og piger. Lad dine børn få den bedst mulige opvækst med et selvværd og en selvtillid, der giver basis for en god barndom og mental sundhed, der varer resten af livet.

Dit barn oplever det som gode historier, men historierne har en virkning. De styrker barnets selvtillid, selvværd og følelse af at være elsket.
 
De fire dobbelt CD'er/downloads indeholder de samme to historier, men i hver sin version.

Den ene version er beregnet til at høres om morgenen eller i løbet af dagen:
Undgå stressede morgener: Væk dit barn lidt før det skal op, sæt en af daghistorierne på mens barnet vågner og lad dit barn fyldes med glæde fra morgenstunden.

Ulvetimen - kl. ca. 5 -6 om eftermiddagen kan blive til hyggetimen eller brug dem når barnet kommer trært hjem fra skole/SFO. Børn er naturligt trætte på det tidspunkt - blodsukkeret er lavt og mange børn bliver utidige. Sæt en af daghistorierne på og nyd at se dit barn falde til ro og slappe af.

I den anden version er historierne blevet til to godnathistorier, hvor musik og blid tale til slut leder barnet direkte ind i drømmeland, hvor den blide baggrundsmusik og den rolige stemme til slut sender dit barn direkte ind i drømmeland. Dit barns underbevidsthed arbejder så videre i drømme.
Og her er noget af det bedste: Efter blot få dage glæder dit barn sig til at komme i seng om aftenen. Slut med alle problemer omkring sengetid.
Begge Versioner er konstrueret til at styrke barnets selvværd og selvtillid.
 
*Bøgerne følger med som gratis e-bøger, hvis du køber downloads og som gratis trykte bøger hvis du køber CD'er, de indeholder de samme to historier, men i to forskellige versioner. Således at begge historier findes som historier, du kan læse for dit barn om dagen og som du kan bruge som godnathistorier. Bøgerne er på over 200 sider tilsammen uden illustrationer, da det er meningen at børnene selv skal bruge sin fantasi.
 
Du er god nok CD eller download Hav en glad dag historie:
Planeten 15:31

Godnathistorie:
Småfolket 15:00
"Du er noget helt specielt" CD eller download Hav en glad dag historie:
Nuslingerne 17:04

Godnathistorie:
Dyrebørn 14:54
"Du er noget særligt" - CD eller download Hav en glad dag historier:
Dronningerne råd 21:15
Havkongen 21:17

Godnathistorier:
Dronningerne råd 22:48
Havkongen 21:55
"Du kan" - CD eller download Hav en glad dag historier:
Junglen 23:56
Diamanten 22:23

Godnathistorier:
Junglen 22:33
Diamanten 23:44

Yderligere information

Leveringstid Nej
Normalpris 1.088,00 kr