Du kan. covers

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Du kan - Dobbelt CD/download plus bog (8-12 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

Download:

198,00 kr

CD: 228,00 kr

Pris som konfigureret: 198,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 198,00 kr

Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. "Du kan" skaber selvværd og selvtillid for både drenge og piger fra knap 8 til ca. 12 år. Både som dag og godnatuggave i et produkt. Dit barn oplever det som gode historier, men det er ......

Du kan

Mere glæde, harmoni og trivsel til dit barn

"Du kan" er en dobbelt CD/download/app* og en bog**. Dit barn oplever det som gode historier, men historierne har en virkning. Vil du styrke dit barns selvværd og samtidigt give det følelsen af at turde gøre det, som dit barn har lyst til?

"Du kan" blev skabt for ca. 20 år siden efter opfordringer fra forældre, der havde oplevet succesen hos de mindre børn. Mere end 20.000 børn og forældre kan ikke tage fejl - det virker. Den kan bruges for at få det stille barn lidt mere frem på scenen eller til at få dæmpet det barn, der har lidt for meget fart på.
 

Erfaring, der virker

"Du kan" bygger på Carsten Sommerskovs over 35-årige erfaring med at styrke børns selvværd og selvtillid. Den ekspertviden, der ligger bag disse "historier", er ikke lige til at komme udenom. Metoden er historier, som barnet hører igen og igen, men børn i denne aldersgruppe har ikke lyst til at høre den samme historie igen og igen.

Derfor er der i historierne indlagt opgaver, som skal løses på en ny måde, hver gang dit barn hører historien. Dit barn vender derfor tilbage til historien igen og igen.
Barnet er selv hovedperson i historien og får hele tiden budskaberne: Du er noget særligt. Du er god nok. Du er elsket m.m.
 

Sådan bruges ”historier, der virker”

CD'en/downloadet indeholder to "historier". Den ene version er beregnet til at skulle høres om morgenen eller i løbet af dagen.

Undgå stressede morgener: Væk dit barn lidt før, det skal op, sæt en af daghistorierne på, mens barnet vågner, og lad dit barn fyldes med glæde fra morgenstunden.

Brug den, når barnet kommer træt hjem fra skole/SFO. Børn er naturligt trætte på det tidspunkt - blodsukkeret er lavt, og mange børn bliver utidige. Sæt en af daghistorierne på, og nyd at se dit barn falde til ro og slappe af.

I den anden version er historierne blevet til to godnathistorier, hvor musik og blid tale til slut leder barnet direkte ind i drømmeland.

Og her er noget af det bedste: efter blot få dage glæder dit barn sig til at komme i seng om aftenen. Slut med alle problemer omkring sengetid. Dit barns underbevidsthed arbejder så videre i drømme.
 
Med bogen får du muligheden for selv at læse for dit barn, eller du kan lade CD'er/downloads med Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik tage dit barn med på en rigtig dejlig "rejse".
 

Indhold:

 
"Du kan" - CD eller download
Hav en glad dag historier:
Junglen 23:56
Diamanten 22:23

Godnathistorier:
Junglen 22:33
Diamanten 23:44
 
*Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at du skal have internetforbindelse for at bruge ikonet. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.
 
**Bogen følger med som e-bog, hvis du kun køber downloads, og som trykt bog, hvis du vælger en af de andre muligheder. Den er uden illustrationer, da det er meningen, at barnet selv skal bruge sin fantasi.