Du er sej. Cover

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Du er sej. 4 CD'er/downloads + en bog (8-12 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

688,00 kr

Download:

348,00 kr

CD: 388,00 kr

Pris som konfigureret: 348,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 348,00 kr

NYHED!
Styrk selvværd, selvtillid og koncentration. Lær at tackle uretfærdighed og vrede. Sig farvel til angsten for at miste, og lær at påskønne andre. Hyg dig med at se dit barn falde glad i søvn til tiden og sove dybt og trygt hele natten. Både som dag og godnatuggaver i et produkt.

Du er sej

Ud over at styrke selvværd og selvtillid lærer dit barn:

at tackle uretfærdighed
at styrke koncentrationen
at mindske angst for at miste
at lade være med at give op
at have gennemslagskraft
 

Mentaltræning, der virker

"Du er sej" er fire CD'er/downloads/apps* plus en bog*. ”Historier, der virker” er en betegnelse for ”historier”, der er mere end blot historier. Disse historier opbygger børns selvværd og selvtillid på samme måde, som børn i øvrigt indlærer andre færdigheder. Altså: gentagelse, gentagelse, gentagelse.
I engelsk timerne hed det “I am, you are, he/she/it is”. Disse historier gør det samme blot med følelser som “Jeg er helt rigtig”, “Jeg dur”, “Jeg er noget særligt” osv. Dit barn er historiernes hovedperson, som hele tiden bliver rost af historiernes andre personer.
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med styrkelse af børns selvværd og selvtillid. Disse historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn.
Dit barn kan hele tiden blive bedre til at løse problemerne på Saturn, som disse historier handler om. Derfor vil selv de større børn elske at høre disse historier igen og igen.
 

Sådan bruges ”historier, der virker”

De fire historier findes i to forskellige versioner. Den ene version er beregnet til at blive hørt i løbet af dagen.
I den anden version er historierne blevet til fire spændende godnathistorier.

Indhold

Historierne udspiller sig i et Harry Potter- lignende troldmandsunivers på planeten Saturn, hvor den gode troldmand Whesnus datter har sendt bud efter dit barn for at få løst forskellige problemer. Dit barn er hovedpersonen i alle fire historier. Der eksisterer allerede flere historier om troldmændende på Saturn ("Du er fantastisk" og "Du kan - du tør - du vil"), og det er det hidtil mest populære til denne aldersgruppe - Det er derfor en stor fornøjelse at præsentere 4 nye historier i det samme univers med ekstra fokus på koncentrationsevnen samt robusthed, styrke og vilje, som tilten også afspejler.

1 trykt indbunden bog på 121 sider plus 4 CD'er, eller en e-bog samt tilsvarende downloads (som pdf fil):
 
Del 1 Retfærdighed (Daghistorie) (25:53)
Del 1 Retfærdighed (Godnathistorie) (32:07)
Del 2 Tjek din chi (Daghistorie) (23:37)
Del 2 Tjek din chi (Godnathistorie) (29:52)
Del 3 Koncentration (Daghistorie) (22:22)
Del 3 Koncentration (Godnathistorie) (28:38)
Del 4 Sejren (Daghistorie) (19:18)
Del 4 Sejren (Godnahistorie) (25:33)
 
Bogen indeholder de samme historier, så du selv kan læse dem op for dit barn (de egner sig ikke til selvlæsning).
 
OBS! Vi fik lavet en fejl i bagsideteksten i den trykte bog. Derfor følger bogen med for kun 20 kr.
Historierne er alle beregnet til oplæsning. 1 trykt bog på 102 sider plus 4 CD'er, eller en e-bog samt tilsvarende downloads (som pdf fil). Bogen følger med som e-bog (pdf fil), hvis du køber downloads, og som trykt bog, hvis du vælger en af de andre muligheder.
 
 
*Du behøver slet ikke downloade - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at du skal have internetforbindelse for at bruge ikonet. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.