Selvværd rabatpakke - 3 Cd'er/downloads (8 - 12 år) covers

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

  • "Du er noget særligt" Rabatpakke bogforsider og CD covere
  • "Du er noget særligt rabatpakke" cover
  • Selvværd rabatpakke - 3 Cd'er/downloads (8 - 12 år) covers

"Du er noget særligt" Rabatpakke 2 dobbelt CD'er og 2 gratis bøger (8 -12 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Prisforskellen skyldes fremstillingsprisen på CD'er. Nyhed: Køber du downloads behøver du ikke at downloade. Du kan blot logge ind og afspille det hele ligesom på en app.

Lagerstatus: På lager

598,00 kr 328,00 kr

* Påkrævede felter

598,00 kr 328,00 kr

IPhone/IPad. Læs her
(I en kort periode: Gratis bog medfølger). Du modtager både "Du kan" og "Du er noget særligt" samt ekstra "Glad i skolen". Ekstra trivsel til børn giver mere glæde til hele familien.

"Du er noget særligt" rabatpakke.

Mere tro på sig selv og sine egne evner
Bedre trivsel i skolen
Ro og harmoni

"Du er noget særligt" rabatpakken består af 2 dobbelt CD'er (2 Gratis bøger eller e-bøger medfølger*). Forkæl dit barn: Tænk positivt, Skab glæde, Trivsel, Selvværd, Selvtillid og Positiv tænkning for dit barn med mentaltræning.
 
Dit barn oplever det som gode historier, men historierne har en virkning. De styrker barnets selvtillid, selvværd og følelse af at være elsket.

Historierne har indbygede opgaver som skal løses på en forskellig måde hver gang barnet hører dem. Derfor elsker de lidt større børn også at høre den samme historie igen og igen. Dermed indkodes positive budskaber inderbevidstheden. Budskaber som: "Du kan". "Du er noget ganske specielt". "Du er noget særligt". "Du er elsket". "Du klarer dig fint i skolen". "Vennerne kan li' dig", "Du er ønsket" m.m.
 
De to dobbelt CD'er/downloads indeholder de samme to historier, men i hver sin version.

Den ene version er beregnet til at høres om morgenen eller i løbet af dagen:
Undgå stressede morgener: Væk dit barn lidt før det skal op, sæt en af daghistorierne på mens barnet vågner og lad dit barn fyldes med glæde fra morgenstunden.

Eller brug dem om eftermiddagen efter skoldtid. Børn er naturligt trætte på det tidspunkt - blodsukkeret er lavt og mange børn bliver utidige. Sæt en af daghistorierne på og nyd at se dit barn falde til ro og slappe af.

I den anden version er historierne blevet til to godnathistorier, hvor musik og blid tale til slut leder barnet direkte ind i drømmeland, hvor den blide baggrundsmusik og den rolige stemme til slut sender dit barn direkte ind i drømmeland. Dit barns underbevidsthed arbejder så videre i drømme.

Og her er noget af det bedste: Efter blot få dage glæder dit barn sig til at komme i seng om aftenen. Slut med alle problemer omkring sengetid.
Begge Versioner er konstrueret til at styrke barnets selvværd og selvtillid.
 
*Bøgerne følger med som gratis e-bøger, hvis du køber downloads og som gratis trykte bøger hvis du køber CD'er, de indeholder de samme to historier, men i to forskellige versioner. Således at begge historier findes som historier, du kan læse for dit barn om dagen og som du kan bruge som godnathistorier. Bøgerne er på over 200 sider tilsammen uden illustrationer, da det er meningen at børnene selv skal bruge sin fantasi.
 
CD'erne/downloadsne indeholder "historier": Nogle i dagudgaver til at høre om dagen og en i soveudgave til der bruges som godnathistorie og hvor den blide baggrundsmusik og den rolige stemme til slut sender dit barn direkte ind i drømmeland. Dit barns underbevidsthed arbejder så videre i drømme.
 
"Du er noget særligt" - CD eller download Hav en glad dag historier:
Dronningerne råd 21:15
Havkongen 21:17

Godnathistorier:
Dronningerne råd 22:48
Havkongen 21:55
"Du kan" - CD eller download Hav en glad dag historier:
Junglen 23:56
Diamanten 22:23

Godnathistorier:
Junglen 22:33
Diamanten 23:44
 
Giv dit barn en gave for livet: Øget selvværd og selvtillid - ingen børn kan få for meget af det. Alle børn elsker det.

Yderligere information

Leveringstid Nej
Normalpris 598,00 kr