"Du er noget helt specielt" Rabatpakke (3-7 år)

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

  • "Du er noget helt specielt" 3 - 7 år - Rabatpakke covere
  • "Du er noget helt specielt" 3 - 7 år - Rabatpakke covere

"Du er noget helt specielt" Rabatpakke (3-7 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Prisforskellen skyldes fremstillingsprisen på CD'er. Nyhed: Køber du downloads behøver du ikke at downloade. Du kan blot logge ind og afspille det hele ligesom på en app.

Lagerstatus: På lager

598,00 kr 328,00 kr

* Påkrævede felter

598,00 kr 328,00 kr

IPhone/IPad. Læs her
3 CD'er/downloads. Gør noget rigtig godt for dit barn. Tænk positivt. Skab glæde, trivsel, selvværd, selvtillid og positiv tænkning for dit barn med mentaltræning. Du modtager både "Du er god nok" og "Du er noget helt specielt" og "Andre ka' li' mig" følger ekstra gratis med

"Du er noget helt specielt" rabatpakke.

"Du er noget helt specielt" rabatpakken består af 3 CD'er. Køb rabatpakken "Du er noget helt specielt" og forkæl dit barn: Tænk positivt, skab glæde, trivsel, selvværd, selvtillid og positiv tænkning for dit barn med mentaltræning. Du modtager begge ovenstående "Du er god nok" og "Du er noget helt specielt" og modtager gratis en ekstra mp3: "Andre ka' li' mig" (OBS! "Andre kan li' mig" historien er ikke med i bøgerne).

Dit barn oplever det som gode historier, men historierne har en virkning. De styrker barnets selvtillid, selvværd og følelse af at være elsket. Og de elsker at høre den samme historie igen og igen, og derved opfanger dit barns underbevidsthed budskaber som: "Du er god nok", "Du dur", "Du er noget særligt", "Du er noget helt specielt", "Du er elsket", "Du er ønsket" osv.

Et par af "historierne" kan bruges fra 3 år de andre først fra 3½ år. Nogle af historierne kan bruges som godnathistorier, mens andre skal høres om dagen eller hvad med at starte dagen med at sige godmorgen med et positivt indput. Prøv at vække dit barn en weekend morgen og få glæde lige fra dagens start.
 
CD'erne/downloadsne indeholder "historier": Nogle i dagudgaver til at høre om dagen og en i soveudgave til der bruges som godnathistorie og hvor den blide baggrundsmusik og den rolige stemme til slut sender dit barn direkte ind i drømmeland. Dit barns underbevidsthed arbejder så videre i drømme.
 

Gør noget rigtigt godt for dit barn køb rabatpakken "Du er noget helt specielt".
 
Pakken indeholder "historier" i to udgaver. En til brug om dagen og en som slutter med at dit barn falder i søvn, drømmer dejlige drømme og lader underbevidstheden arbejde videre hele natten. Den ekstra "Andre ka' li' mig" indeholder dog kun en daghistorie og den er heller ikke med i nogen af bøgerne:
 
CD'ernes indhold:
 
Du er god nok CD eller download Hav en glad dag historie:
Planeten 15:31

Godnathistorie:
Småfolket 15:00
"Du er noget helt specielt" CD eller download Hav en glad dag historie:
Nuslingerne 17:04

Godnathistorie:
Dyrebørn 14:54
  "Andre kan li' dig". Cd eller download

Hav en glad dag historie:
Nisserne 13:42 

Godnathistorie:
Nisserne 19:05

 

Yderligere information

Leveringstid Nej
Normalpris 598,00 kr