"Du er noget helt specielt" Rabatpakke: 2 dobbelt CD'er og 2 gratis bøger (3-7 år)

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

  • "Du er noget helt specielt" 3 - 7 år - Rabatpakke covere
  • "Du er noget helt specielt" 3 - 7 år - Rabatpakke covere

"Du er noget helt specielt" Rabatpakke: 2 dobbelt CD'er og 2 gratis bøger (3-7 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Prisforskellen skyldes fremstillingsprisen på CD'er. Nyhed: Køber du downloads behøver du ikke at downloade. Du kan blot logge ind og afspille det hele ligesom på en app.

Lagerstatus: På lager

598,00 kr 328,00 kr

* Påkrævede felter

598,00 kr 328,00 kr

IPhone/IPad. Læs her
(I en kort periode: Gratis bøger medfølger) Gør noget rigtig godt for dit barn. Tænk positivt. Skab glæde, trivsel, selvværd, selvtillid og positiv tænkning for dit barn med mentaltræning.

"Du er noget helt specielt" rabatpakke.

"Du er noget helt specielt" rabatpakken består af 2 dobbelt CD'er (2 Gratis bøger eller e-bøger medfølger*). Køb rabatpakken "Du er noget helt specielt" og forkæl dit barn: Tænk positivt, skab glæde, trivsel, selvværd, selvtillid og positiv tænkning for dit barn med mentaltræning.

Dit barn oplever det som gode historier, men historierne har en virkning. De styrker barnets selvtillid, selvværd og følelse af at være elsket. Og de elsker at høre den samme historie igen og igen, og derved opfanger dit barns underbevidsthed budskaber som: "Du er god nok", "Du dur", "Du er noget særligt", "Du er noget helt specielt", "Du er elsket", "Du er ønsket" osv.

De tre "historier" kan bruges fra 3 år den sidste først fra 3½ år
 
De to dobbelt CD'er/downloads indeholder de samme to historier, men i hver sin version.

Den ene version er beregnet til at høres om morgenen eller i løbet af dagen:
Undgå stressede morgener: Væk dit barn lidt før det skal op, sæt en af daghistorierne på mens barnet vågner og lad dit barn fyldes med glæde fra morgenstunden.

Ulvetimen - kl. ca. 5 -6 om eftermiddagen kan blive til hyggetimen. Børn er naturligt trætte på det tidspunkt - blodsukkeret er lavt og mange børn bliver utidige. Sæt en af daghistorierne på og nyd at se dit barn falde til ro og slappe af.

I den anden version er historierne blevet til to godnathistorier, hvor musik og blid tale til slut leder barnet direkte ind i drømmeland, hvor den blide baggrundsmusik og den rolige stemme til slut sender dit barn direkte ind i drømmeland. Dit barns underbevidsthed arbejder så videre i drømme.
Og her er noget af det bedste: Efter blot få dage glæder dit barn sig til at komme i seng om aftenen. Slut med alle problemer omkring sengetid.
Begge Versioner er konstrueret til at styrke barnets selvværd og selvtillid.
 
*Bøgerne følger med som gratis e-bøger, hvis du køber downloads og som gratis trykte bøger hvis du køber CD'er, de indeholder de samme to historier, men i to forskellige versioner. Således at begge historier findes som historier, du kan læse for dit barn om dagen og som du kan bruge som godnathistorier. Bøgerne er på over 200 sider tilsammen uden illustrationer, da det er meningen at børnene selv skal bruge sin fantasi.
 
Indhold:
 
Du er god nok CD eller download Planeten 15:31 (Daghistorie)
Planeten 18:52 (Godnathistorie)
Småfolket 14:42 (Daghistorie)
Småfolket 15:00 (Godnathistorie)
"Du er noget helt specielt" CD eller download Nuslingerne 17:04 (daghistorie)
Nuslingerne 21:31 (godnathistorie)
Dyrebørn 12:44 (daghistorie)
Dyrebørn 14:54 (godnathistorie)

Yderligere information

Leveringstid Nej
Normalpris 598,00 kr