Du er helt unik. coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Du er helt unik 4 CD'er/downloads inklusive bog (5 - 9 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

648,00 kr

Download:

348,00 kr

CD: 398,00 kr

Pris som konfigureret: 348,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 348,00 kr

Sovehjælp, selvværd og selvtillid til dit barn. Både som dag og godnatuggaver i et produkt. I sommerfugledalen er dit barn hovedpersonen i disse dejlige historier ...

Mere glæde, mere ro og flere smil

Dit barn falder i søvn til tiden
Du får ro til sengetid
Dit barn slapper af

Ro, harmoni og glæde

"Du er helt unik" er 4 CD'er/downloads/apps* og en bog**. Alle pigerne er vilde med "Du er helt unik", og drengene op til syv år elsker dem også. Det samme gælder de lidt mere stille drenge fra 7 - 9 år, men specielt drenge på 7 år og derover med "krudt i en vis bagdel" skal hellere vælge "Du er fantastisk".
Dit barn vil falde trygt til ro og sove dejligt hele natten, når du sender det til drømmeland med dette stille eventyr, hvor dit barn er "helten".
"Du er helt unik" er også valget, hvis dit barn kan lide, at der er lidt mere handling i "historierne" end i produkterne til de 3 - 7 årige.
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med styrkelse af børns selvværd og selvtillid. Disse historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn. Mange børn, der før vågnede om natten, sover trygt og rart hele natten. Mange børn, der før var bange ved sengetid, bliver trygge. Mange børn, der er "utidige" om eftermiddagen, falder til ro. Mod og troen på sig selv er også ekstragevinster.
 

Sådan bruges ”historier, der virker”

De fire CD’er/downloads i denne sampakning indeholder i alt fire historier; men i to forskellige versioner - altså i alt 4 gange 2, dvs. 8 muligheder. Den ene version er beregnet til at blive hørt i løbet af dagen. Brug den om eftermiddagen eller til at få en pragtfuld start på weekenden ved at lade dit barn begynde weekendmorgenerne med en af historierne.

I den anden version er historierne blevet til fire godnathistorier, hvor musik og blid tale til slut leder dit barn direkte ind i drømmeland. Oplev, at dit barn glæder sig til at skulle i seng om aftenen.

Benyt dig af det supergode tilbud.

Indhold

Historierne udspiller sig i Sommerfugledalen, hvor dit barn hjælper sommerfuglene med at løse nogle simple problemer. Dit barn er hovedpersonen og "helten" i alle historierne, og dit barn bliver hele tiden rost som en del af historierne. Det styrker både selvværd og selvtillid.
 
1 trykt bog på 98 sider plus 4 CD'er, eller det samme som downloads.
 
1. Sommerfuglen 28:46 (Daghistorie)
2. Mændene 21:44 (Daghistorie)
3. Blomsten 23:35 (Daghistorie)
4. Skatten 30:25 (Daghistorie)
5. Sommerfuglen 32:44 (Godnathistorie)
6. Mændene 25:40 (Godnathistorie)
7. Blomsten 27:05 (Godnathistorie)
8. Skatten 34:24 (Godnathistorie)
 
Bogen indeholder de samme historier, så du selv kan læse dem op for dit barn.
 
*Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.
 

**Bogen følger med som e-bog, hvis du kun køber downloads, og som trykt bog, hvis du vælger en af de andre muligheder. Den er uden illustrationer, da det er meningen, at barnet selv skal bruge sin fantasi.