Du er god nok -Dobbelt CD/download plus bog (3 - 7 år)

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Du er god nok -Dobbelt CD/download plus bog (3 - 7 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

Download:

198,00 kr

CD: 228,00 kr

Pris som konfigureret: 198,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 198,00 kr

Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. Dit barn oplever det som gode historier, men historierne har en virkning. De skaber ekstra trivsel og glæde. Både som dag og godnatudgave i et produkt. De styrker ......

Du er god nok

Glæde og selvværd til dit barn

"Du er god nok" er en CD/download/app* og en bog **). Dit barn oplever det som gode historier, men historierne har en virkning. De styrker barnets selvtillid, selvværd og følelse af at være elsket. Et virkelig godt middel også hvis barnet trænger til at falde lidt til ro eller brugt som godnathistorie. Alle børn elsker det.
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med styrkelse af børns selvværd og selvtillid. Disse to historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn. Historierne er tilpasset dit barns alder og er nogle søde små historier.
 

Sådan bruges "historier, der virker"

Dobbelt CD'en/downloadet/app'en indeholder de samme to historier, men de findes i to forskellige versioner.   
Den ene version er beregnet til at skulle høres om morgenen eller i løbet af dagen: Undgå stressede morgener: Væk dit barn lidt før, det skal op, sæt en af daghistorierne på, mens barnet vågner, og lad dit barn fyldes med glæde fra morgenstunden.
Ulvetimen - kl. ca. 5 -6 om eftermiddagen - kan blive til hyggetimen. Børn er naturligt trætte på det tidspunkt - blodsukkeret er lavt, og mange børn bliver utidige. Sæt en af daghistorierne på, og nyd at se dit barn falde til ro og slappe af.
 
I den anden version er historierne blevet til to godnathistorier, hvor musik og blid tale til slut leder barnet direkte ind i drømmeland.

Og her er noget af det bedste: Efter blot få dage glæder dit barn sig til at komme i seng om aftenen. Slut med alle problemer omkring sengetid. Begge versioner er konstrueret til at styrke barnets selvværd og selvtillid.
 
Med bogen får du muligheden for selv at læse for dit barn, eller du kan lade CD'er/downloads med Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik tage dit barn med på en rigtig dejlig "rejse".

 

 

Indhold

Du er god nok. CD/download cover

Planeten 19:02 (Daghistorie)
Planeten 19:36 (Godnathistorie)
Småfolket 18:56 (Daghistorie)
Småfolket 22:53 (Godnathistorie)
 
 
P.S. Det sker ofte, at børn beder om at komme i seng for at lægge sig til at sove nede hos småfolket.
 
*Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at du skal have internetforbindelse for at bruge ikonet. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.
 
**Bogen følger med som e-bog, hvis du kun køber downloads, og som trykt bog, hvis du vælger en af de andre muligheder. Den er uden illustrationer, da det er meningen, at barnet selv skal bruge sin fantasi.