"Du er fantastisk" covers

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

  • "Du er fantastisk" covers

Du er fantastisk - 4 CD'er i DVD cover + gratis bog

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Prisforskellen skyldes fremstillingsprisen på CD'er. Nyhed: Køber du downloads behøver du ikke at downloade. Du kan blot logge ind og afspille det hele ligesom på en app.

Lagerstatus: På lager

648,00 kr 328,00 kr

* Påkrævede felter

648,00 kr 328,00 kr

IPhone/IPad. Læs her
Styrk selvværd, selvtillid og mod. Forebyg mobning, stop jalousi, skab glæde og trivsel. I et Harry Potter lignende troldmands univers på planeten Saturn er dit barn hovedpersonen i disse nye historier.

Du er fantastisk

"Du er fantastisk" er fire CD'er/downloads (Gratis bog eller e-bog medfølger*). ”Historier der virker” er en betegnelse for ”historier”, der er mere end blot historier. Disse historier opbygger børns selvværd og selvtillid på samme måde, som børn i øvrigt indlærer andre færdigheder. Altså: Gentagelse, gentagelse, gentagelse.
I engelsk timerner hed det “I am, you are, he, she, it is”. Disse historier gør det samme blot med følelser som “Jeg er helt rigtig”, “Jeg dur”, “Jeg er noget særligt” osv. Dit barn er hovedpersonen i historierne og dit barn bliver hele tiden rost af de andre personer i historierne.

Det vigtigste er at disse historier styrker selvværdet,
MEN
Ud over at styrke selvværd og selvtillid lærer dit barn:

at skabe glæde
at undgå jalousi

at styrke sit mod
at modstå mobning
at falde glad i søvn til tiden

På basis af mere end 35 års erfaring med at styrke børns selvværd og selvtillid har Carsten Sommerskov skabt disse historier. Dit barn skal i hver historie forbi tre forhindringer, som skal løses på en ny måde hver gang, dit barn lytter til historierne. Derfor vil selv de større børn elske at høre disse historier igen og igen.
Historierne er alle beregnet til oplæsning. De fire historier findes i to forskellige versioner. Den ene version er beregnet til at blive hørt i løbet af dagen.
I den anden version er historierne blevet til fire spændende godnathistorier.
Historierne udspiller sig i et troldoms univers på planeten Saturn, hvor den gode troldmand Vishnu har sendt bud efter dit barn for at få løst forskellige problemer.
De fire CD’er/downloads i denne sampakning indeholder i alt fire historier, men i to forskellige versioner. Den ene version er beregnet til at blive hørt i løbet af dagen.
I den anden version er historierne blevet til fire godnathistorier, hvor musik og blid tale til slut leder dit barn direkte ind i drømmeland.
 
Indhold: 1 trykt bog på 120 sider plus 4 Cd'er eller en e-bog samt tilsvarende downloads (som pdf fil):
 
1. Troldmanden 23:17 (daghistorie)
2. Dragerne 30:45 (daghistorie)
3. Vishnus Datter 25:22 (daghistorie)
4. Krystalkuglen 23:15 (daghistorie)
5. Troldmanden 27:24 (godnathistorie)
6. Dragerne 33:37 (godnathistorie)
7. Vishnus Datter 29:28 (godnathistorie)
8. Krystalkuglen 26:37 (godnathistorie)
Bogen indeholder de samme historier, så du selv kan læse dem op for dit barn (De egner sig ikke til selvlæsning)
 
P.S. Det er vores suverent bedste produkt til denne aldersgruppe til dato.
 
OBS! Vi fik sendt kladden til trykning ved en fejl, så der er en del slå, stavefejl og opsætningsfejl i den trykte bog. Derfor følger bogen helt gratis med.
 
Downloads fås med det samme. Trykt bog og Cd'er sendes dagligt kl. 12.

Yderligere information

Leveringstid Nej
Normalpris 648,00 kr