Du er den bedste - 4 CD'er/download plus gratis bog (3 - 7 år)

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

  • "Du er den bedste" cover
  • "Du er den bedste" cover

Du er den bedste - 4 CD'er/download plus gratis bog (3 - 7 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Prisforskellen skyldes fremstillingsprisen på CD'er. Nyhed: Køber du downloads behøver du ikke at downloade. Du kan blot logge ind og afspille det hele ligesom på en app.

Lagerstatus: På lager

648,00 kr 328,00 kr

* Påkrævede felter

648,00 kr 328,00 kr

IPhone/IPad. Læs her
Sommerferie tilbud.

Cd'er / downloads inklusive bog styrker selvværd og selvtillid og får dit barn til at smile hele vejen til drømmeland. Det giver ro på bagsædet af bilen og i flyveren. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse dejlige historier ...

Du er den bedste

Hvis kun det bedste er godt nok til dit barn

"Du er den bedste" er fire CD'er/downloads (Gratis bog eller e-bog medfølger*) Der findes i forvejen en historie om nuslingerne og det er den mest populære historie til denne aldersgruppe. Derfor er det nu en fornøjelse at tilbyde denne nye serie af historier der alle handler om nuslingerne. Dit barn er hovedpersonen i historierne og dit barn bliver hele tiden rost af de andre personer i historierne.
To gange fire historier der virker. ”Historier der virker” er en betegnelse for ”historier”, der er mere end blot historier. Disse historier opbygger børns selvværd og selvtillid på samme måde som børn i øvrigt indlærer andre færdigheder. Altså: Gentagelse, gentagelse, gentagelse.
I engelsk timerne hed det “I am, you are, he, she, it is”. Disse historier gør det samme blot med følelser som “Jeg er helt rigtig”, “Jeg dur”, “Jeg er noget særligt” osv.
 
Fald i søvn til tiden
Farvel til ulvetimen
Rolige puttesitutioner
 
Bog og Cd'er

På basis af mere end 35 års erfaring med at styrke børns selvværd og selvtillid har Carsten Sommerskov skabt disse historier. De fire CD’er/downloads i denne sampakning indeholder i alt fire historier, men i to forskellige versioner.
De to CD'er/downloads indeholder de samme to historier, men i hver sin version.

Den ene version er beregnet til at høres om morgenen eller i løbet af dagen:
Undgå stressede morgener: Væk dit barn lidt før det skal op, sæt en af daghistorierne på mens barnet vågner og lad dit barn fyldes med glæde fra morgenstunden. Ro på bagsædet af bilen eller beskæftigelse i flyveren - mulighederne er mange.

Ulvetimen - kl. ca. 5 -6 om eftermiddagen kan blive til hyggetimen. Børn er naturligt trætte på det tidspunkt - blodsukkeret er lavt og mange børn bliver utidige. Sæt en af daghistorierne på og nyd at se dit barn falde til ro og slappe af.

I den anden version er historierne blevet til to godnathistorier, hvor musik og blid tale til slut leder barnet direkte ind i drømmeland, hvor den blide baggrundsmusik og den rolige stemme til slut sender dit barn direkte ind i drømmeland. Dit barns underbevidsthed arbejder så videre i drømme.
Og her er noget af det bedste: Efter blot få dage glæder dit barn sig til at komme i seng om aftenen. Slut med alle problemer omkring sengetid.
Begge Versioner er konstrueret til at styrke barnets selvværd og selvtillid.
 
*Bogen følger med som gratis e-bog hvis du køber downloads og som gratis trykt bog hvis du køber CD'er, den indeholder de samme to historier, men i to forskellige versioner. Således at begge historier findes som historier, du kan læse for dit barn om dagen og som du kan bruge som godnathistorier. Bogen er på 50 sider uden illustrationer, da det er meningen at barnet selv skal bruge sin fantasi.

 

Historierne udspiller sig i nuslingetræet, hvor dit barn hjælper nuslingerne med at løse nogle simple problemer. Dit barn er hovedpersonen i alle historierne og dit barn bliver hele tiden rost som en del af historierne.

Indhold: 1 trykt bog på 88 sider plus 4 Cd'er eller en e-bog samt tilsvarende downloads (som pdf fil): 
 
1. Uglen 20:25 (daghistorie)
2. Bondegården18:27 (daghistorie)
3. Branden 16:29 (daghistorie)
4. Kokken 15:11 (daghistorie)
5. Uglen 23:17 (godnathistorie)
6. bondegården 20:50 (godnathistorie)
7. Branden 20:49 (godnathistorie)
8. Kokken 20:00 (godnathistorie)
Bogen indeholder de samme historier, så du selv kan læse dem op for dit barn.
 
P.S. Carsten Sommerskov: "Det er det suverænt bedste produkt til denne aldersgruppe til dato".
Benyt dig af det super gode tilbud.
 
OBS! bogen er uden illustrationer fordi det er meningen at dit barn skal bruge sin egen fantasi.
 
Downloads fås med det samme. Trykt bog og Cd'er sendes dagligt kl. 12.

Yderligere information

Leveringstid Nej
Normalpris 648,00 kr