Du er den bedste (3 - 7 år)

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

  • "Du er den bedste" cover
  • "Du er den bedste" cover

Du er den bedste (3 - 7 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Prisforskellen skyldes fremstillingsprisen på CD'er. Nyhed: Køber du downloads behøver du ikke at downloade. Du kan blot logge ind og afspille det hele ligesom på en app.

Lagerstatus: På lager

648,00 kr 368,00 kr

* Påkrævede felter

648,00 kr 368,00 kr

IPhone/IPad. Læs her
Fire Cd'er / downloads inklusive bog styrker selvværd og selvtillid og får dit barn til at smile hele vejen til drømmeland.. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse dejlige historier.

Du er den bedste

Hvis kun det bedste er godt nok til dit barn

Der findes i forvejen en historie om nuslingerne og det er den mest populære historie til denne aldersgruppe. Derfor er det nu en fornøjelse at tilbyde denne nye serie af historier der alle handler om nuslingerne. Dit barn er hovedpersonen i historierne og dit barn bliver hele tiden rost af de andre personer i historierne.
To gange fire historier der virker. ”Historier der virker” er en betegnelse for ”historier”, der er mere end blot historier. Disse historier opbygger børns selvværd og selvtillid på samme måde som børn i øvrigt indlærer andre færdigheder. Altså: Gentagelse, gentagelse, gentagelse.
I engelsk timerne hed det “I am, you are, he, she, it is”. Disse historier gør det samme blot med følelser som “Jeg er helt rigtig”, “Jeg dur”, “Jeg er noget særligt” osv.
 
Fald i søvn til tiden
Farvel til ulvetimen
Rolige puttesitutioner
 
Bog og Cd'er

På basis af mere end 35 års erfaring med at styrke børns selvværd og selvtillid har Carsten Sommerskov skabt disse historier. De fire CD’er/downloads i denne sampakning indeholder i alt fire historier, men i to forskellige versioner. Den ene version er beregnet til at blive hørt i løbet af dagen. Brug dem i ulvetimen eller til at få en pragtfuld start på weekenden ved at lade dit barn starte lørdag morgen med en af historierne.
I den anden version er historierne blevet til fire godnathistorier, hvor musik og blid tale til slut leder dit barn direkte ind i drømmeland. Oplev dit barn glæde sig til at skulle i seng om aftenen.
Historierne udspiller sig i nuslingetræet, hvor dit barn hjælper nuslingerne med at løse nogle simple problemer. Dit barn er hovedpersonen i alle historierne og dit barn bliver hele tiden rost som en del af historierne.

Indhold: 1 trykt bog på 88 sider plus 4 Cd'er eller en e-bog samt tilsvarende downloads (som pdf fil): 
 
1. Uglen 20:25 (daghistorie)
2. Bondegården18:27 (daghistorie)
3. Branden 16:29 (daghistorie)
4. Kokken 15:11 (daghistorie)
5. Uglen 23:17 (godnathistorie)
6. bondegården 20:50 (godnathistorie)
7. Branden 20:49 (godnathistorie)
8. Kokken 20:00 (godnathistorie)
Bogen indeholder de samme historier, så du selv kan læse dem op for dit barn.
 
P.S. Carsten Sommerskov: "Det er det suverænt bedste produkt til denne aldersgruppe til dato".
Benyt dig af det super gode tilbud.
 
OBS! bogen er uden illustrationer fordi det er meningen at dit barn skal bruge sin egen fantasi.
 
Downloads fås med det samme. Trykt bog og Cd'er sendes dagligt kl. 12.

Yderligere information

Leveringstid Nej
Normalpris 648,00 kr