Frækkere cover

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

De Frække Trolde - Frækkere end tilladt Bog/CD/download (3 - 7 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

128,00 kr

Pris som konfigureret: 128,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 128,00 kr

Er du træt af at skulle skælde ud? Så er historierne om fup og fræk lige noget for dig.
Bogen om de to små troldeunger kan bruges ti at få børn til ikke skal vippe på stolen,  rydde op efter sig, være samarbejdsvillige om morgenen, lade være med at være kræsne osv. I denne bog er også medtaget det at bande.

De Frække Trolde
Frækkere end tilladt

Undgå at skælde ud

"De Frække Trolde - Frækkere end tilladt" er en en bog ** og CD/download/app*. Dit barn oplever det som en god historie, men historien har en virkning, hvis du bruger den med omtanke. Historien om de to små frække troldeunger er ikke bare en hyggelig og sjov historie. Det er en historie, der har en virkning, hvis den bliver brugt bevidst.

Børneforskerne er enige: Det at skælde ud ødelægger børns selvværd. Men mange forældre har endnu ikke lært at opdrage uden at skælde deres børn ud. Denne bog er beregnet til at hjælpe forældre til det.

Troldeungerne Fup og Fræk sidder oppe i luften på hver deres lyserøde sky og spiller et spil med børnene nede på jorden. Hver gang de får børnene til at være uartige får får troldeungerne point i form af stjerner på deres sky. Men når børnene er søde og rare, så får børnene selv pointene.

Historien kan bruges som værktøj eller metode til at løse hverdags konflikter på en, for børnene sjov måde, før situationerne ender i forældre, som skælder ud og sure børn.

Udtalelser fra en udvalgt testgruppe har vist en over-vældende positiv feedback, og de har alle valgt at arbejde videre med denne metode, til at opnå en mere harmonisk hverdag både for børn og voksne. 

Indhold

De Frække Trolde
 
CD'en/download/streaming indeholder
Indledning 03:09 (Vejledning til forældrene)
Fup og Fræk 09:06 (Historien)

 

 
*Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at du skal have internetforbindelse for at bruge ikonet. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.
 
**Bogen er en indbundet bog på 26 sider i A5 format.