Selvtillid, selvværd og fodbold

Selvværd, selvtillid og fodbold

Mentaltræning der virker

Hvad er det, der adskiller de bedste spillere fra resten? Alle gode spillere er toptrænede. Alle gode spillere tænker på, hvad de spiser og drikker. Dem der spiller med kroppen bliver gode. Dem der også spiller med hjernen kan blive excellente.
 
Ung mand på fodbold stadion
 
Kunne det tænkes, at det er psyken, der virkelig adskiller den gode spiller fra den virkelig gode spiller?
Er banen i virkeligheden en god afspejling af den psykiske tilstand?
 
Bestil knap
 

Jeg gør det, fordi det er svært

Det er svært at blive en rigtig god spiller, og derfor får dit barn fra starten et slogan: "Jeg gør det, fordi det er svært". Det er ikke den spiller, der lægger sig ned og opgiver, når han eller hun har brændt en oplagt chance, der når til tops. Det er den spiller, der ”rejser sig op” og siger: ”Shit” og fortsætter med ”oprejst pande”.

Dette slogan er testpersonerne blevet rigtigt begejstrede for. Det står allerede med store bogstaver på mange børneværelser.
 Bedst på banen
 

Fodbold er en holdsport

Bedst på banen træner selvværd og selvtillid. MEN. Det er ikke dit barn, der vinder, det er holdet. Derfor træner Bedst på banen evnen til at skabe sunde venskaber, gode relationer til andre, positiv tænkning, villighed til konfliktløsning osv.

Bliver dit barn ikke en superspiller på banen, så træner Bedst på banen under alle omstændigheder dit barns evne til at blive en super spiller i livet.
 
Carsten Sommerskov baggrund med hæk
 

35 års erfaring, der virker

Carsten Sommerskov, der har skabt "Best på banen", er skaberen af mentaltræning til børn. Lidt over 35 års erfaring i at løse styrkelse af børns selvværd og selvtillid er ikke noget, du finder andre steder. Men lad det være sagt med det samme Carsten Sommerskov er ekspert i selvværd og selvtillid, og han er ikke ekspert i fodbold, derfor har han måttet hente hjælp hos et par elitetrænere for at kunne skabe dette produkt. Carsten Sommerskovs teknikker er nu udbredt over hele verden
Læs mere om Carsten Sommerskov
 

Sådan bruges "Bedst på banen"

Der er noget der skal bruges om dagen, og der er noget som skal høres om ved sengetid og som erstatter godnathistorier. Dit barn får forklaret at søvnen er vigtig både for krop og psyke og da der er noget der skal høres ved sengetid løser det langt det fleste søvnproblemer. Mentaltrænings delene starter med en afspænding. Det gør at dit barn sover dybere og vågner friskere og mere udvilet næste morgen.
 
Bestil knap
 

Derfor virker mentaltræning

Mentaltræning virker ved gentagelse, gentagelse, gentagelse. Det er der ikke noget specielt nyt i. Sådan har du lært mange ting (I am, you are, he, she it is. Tabellerne. At holde ballancen på en cykel m.m. Mentaltræning bruges i militæret i USA af navy seals og i toppen af idrætten, og det burde være argument nok for, at det virker.

Det underlige er, at ingen indtil nu har fundet på at bruge det til at træne og glæde børn i forhold til fodbold. Og det er selvfølgelig ikke en garanti, at dit barn bliver elite spiller af at høre "Bedst på banen", men om ikke andet så skaber det glæde, selvtillid og selvværd i livet som sådan. Og drømme er toldfri.
Mentaltræning virker ved at skabe selvopfyldende profetier. Selvopfyldende profetier kaldes også for Rosenthal effekten.
 
Bedst på banen skaber selvværd og selvtillid ikke blot på banen, men også i skolen, i familien og fritiden udenfor banen.
Bedst på banen er lavet til fodbold, men hvis man bare tænker håndbold i stedet for ordet fodbold, kan den også bruges til håndbold eller andre boldspil.
Bedst på banen kan bruges af alle drenge og piger. 

per side
Nyhed: Log ind og afspil dine køb ligesom på en app.
 1. Bedst på banen. coveret

  Bedst på banen. 3 CD'er/downloads (9-13 år)

  698,00 kr

  Download:

  328,00 kr

  CD: 378,00 kr
  Styrk selvværd og selvtillid i og udenfor banen. De bedste fodboldspillere har høj selvtillid og ...

per side