Selvværd til børn 3-7 år

Selvværd og sovehjælp til dit barn

Sov sødt

"Du er rigtig sød", "Du er noget særligt", "Du er bare dejlig", "Der er rigtig mange, der rigtig godt kan li' dig".... Det er det sidste dit barn hører lige inden turen går til drømmeland.
Vil du se dit barn falde i søvn med et smil om munden? Vil du høre dit barn sige til dig: "Jeg elsker dig, du er bare den bedste".
 
Bestil knap

Mentaltræning der virker

Der er "historier" til brug om dagen og "godnathistorier". Mens dit barn sover styrkes barnets selvværd og selvtillid . En virkelig god løsning, hvis dit barn trænger til at falde lidt til ro eller blot som godnathistorie, bare fordi det er rart. Alle børn elsker det.

Sådan trænes selvværd og selvtillid

Hvem ka' Bilka. Alle kender dette reklameslogan, hvorfor? fordi det har været gentaget igen og igen og igen. Sådan virker reklamer. Sådan læres mange færdigheder. Den metode har vi alle brugt til at lære at skrive, læse, regne, køre på cykel, spise med kniv og gaffel osv. Reklameindustrien bruger mange penge på at undersøge helt ned i mindste detalje, hvordan man påvirker os mennesker. Al denne viden har vi brugt det til at påvirke børn til større selvværd, trivsel og selvtillid.
 
Bestil knap
Lære at køre på cykel.

Derfor virker det

Teknikken er gentagelse, igen og igen og igen. En godnathistorie fra disse CD'er/downloads fungerer derfor på samme måde ved hjælp af gentagelse – godnathistorien skal høres igen og igen og det elsker børn i denne aldersgruppe i forvejen. Barnet er hovedpersonen i godnathistorien, hvor barnet hele tiden bliver rost og værdsat. Så mens dit barn hører disse godnathistorier indkodes budskaberne: "Du er god nok", "Du er noget helt specielt" osv. Dit barn falder lettere i søvn og underbevidstheden arbejder videre med de positive budskaber, mens barnet sover.

Skab mere glæde
Mere ro og harmoni
Nemmere ved at falde i søvn

Positiv bivirkning: Dit barn vågner mere frisk og udhvilet om morgenen
 
Bestil knap
 
Læs også:
 
læs mere knap 12-16årlæs mere knap søvnproblemer
 
P.S. Mange børn beder om at komme i seng for at høre historierne om aftenen

Her er en kort men beskrivende e-mail fra en mor:
 
Hej.
Vi har for 14 dage siden købt og fået tilsendt flg. "Du er god nok - du kan" og den er super, min datter (som ellers har svært ved at falde i søvn) ligger nu helt stille (næsten) i sengen og lytter til CD-en. Hun falder også i søvn uden problemer. Dejligt for både hende og os forældre.
Jette Hansen
 
Bestil knap
 
Her er en anden af mange e-mails fra en glad mor:
 
Hej Carsten

Jeg startede ud med at købe CD'en "Du er noget helt specielt".
Jeg kunne ret hurtigt mærke en positiv indvirkning på Daniel humør og den måde han taler om og til folk på.
Han har slet ikke de der ulvetime hysse anfald mere og hvis han er lidt tvær, så kommer han lige ind og lytte til CD'en en gang - enten mens han leger, ligger i sengen eller mens vi sidder sammen og lytter til den og så er tværheden forsvundet som dug for solen.
Men det mest bemærkelsesværdige er dog, måden han taler om og til folk på - det er helt genialt.
Han er blevet, hvis muligt, endnu mere sød og rigtig god til at komme i kontakt med andre og han er utrolig populær, fordi han taler så pænt til andre og virkelig indgyder en ro hos folk, som jeg ikke vidste en snarlig 3 årig kunne.
Den ene morgen kom han ind og vækkede mig med 2 lette møs og et "Godmorgen min dejlige mor"
- der var ikke et øje tørt og jeg fik en fantastisk start på dagen.
Jeg har også oplevet, at han sagde "Du er vel nok sød, dig kan jeg bare rigtig god li'" til en lille pige han mødte, da vi var ude og lege udenfor.
De var lige var flyttet ind i vores nabolag og følte sig meget velkommen - sådan en oplevelse luner bare helt ind i sjælen og i dag er pigen og hendes mor samt far blevet vores venner.
Han er knap 3 år, så jeg var lidt spændt på om det overhovedet var noget som kunne fange ham - men med historierne den beroligende musik i baggrunden og de behagelige fortæller stemmer, så kunne det så absolut fange ham.
I et godt stykke tid var Nuslingerne og Dyrebørnene en fast del af hans aften-putte ritual.
Men jeg ville gerne have nogle flere historier at vælge imellem, så jeg købte henholdsvis "Du er god nok - du ka'" og "Andre kan li' mig".
Begge indgår nu også fast i putte ritualet og lige nu hører han den med nisserne fra "Andre kan li' mig" til hans store fornøjelse og mor og fars rolige aftner, uden en umulius af en unge, der ikke vil sove ;D
Mvh
Charlotte Ødegaard

per side
Nyhed: Du behøver ikke at downloade. Log ind på "Min side" og afspil dine køb ligesom på en app.
 1. Du er helt unik (5 - 9 år) Introduktionstilbud!

  Du er helt unik (5 - 9 år) Introduktionstilbud!

  648,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 398,00 kr
  NYHED!
  Fire CD'er / downloads inklusive bog. Styrk selvværd og selvtillid. I sommerfugledalen er dit barn hovedpersonen i disse nye historier ...

 2. Du er den bedste - 4 CD'er/download plus gratis bog (3 - 7 år)

  Du er den bedste - 4 CD'er/download plus gratis bog (3 - 7 år)

  648,00 kr

  Download:

  328,00 kr

  CD: 398,00 kr
  Sommerferie tilbud.
  Cd'er / downloads inklusive bog styrker selvværd og selvtillid og får dit barn til at smile hele vejen til drømmeland. Det giver ro på bagsædet af bilen og i flyveren. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse dejlige historier ...

 3. Selvværd og selvtillid til børn fra 3 til 12 år

  Selvværd og selvtillid. Rabatpakke (3-7 år) og (8-12 år)

  918,00 kr

  Download:

  548,00 kr

  CD: 628,00 kr
  4 Dobbelte CD'er/downloads. Selvsikkerhed, selvværd, glæde, harmoni og balance til dit barn. Lad dine børn nyde godt af et højt selvværd resten af livet.

 4. Ekstra trivsel til drenge og piger 3 - 12 år - Rabatpakke

  Ekstra trivsel. Rabatpakke: 4 dobbelt CD'er og 4 gratis bøger (3-7 år) og (8-12 år)

  1.088,00 kr

  Download:

  628,00 kr

  CD: 628,00 kr
  (I en kort periode: Gratis bøger medfølger) Gaven til dine børn der holder resten af livet. Styrk selvværd og selvtillid. Glæde, selvværd og selvtillid der bare virker ...

 5. Selvværd og selvtillid til børn fra 3 til 12 år

  Selvværd og glæde rabatpakke. (3-7 år) og (8-12 år)

  456,00 kr

  Download:

  328,00 kr

  CD: 368,00 kr
  Ekstra selvværd til dine børn skaber en harmonisk familie med overskud og glæde.

 6. Selvværd og selvtillid til børn fra 3 til 12 år

  Glade børn rabatpakke.(3-7 år) og (8-12 år)

  456,00 kr

  Download:

  328,00 kr

  CD: 368,00 kr
  2 Dobbelte CD'er/downloads. Sig god dag til: Selvværd, selvtillid, mod, koncentration, trivsel i skolen, positivitet, afslappede morgener, i seng til tiden, glæde, gode venskaber, trivsel ...

 7. Selvværd og selvtillid til børn. Rabatpakke (3 - 7 år)

  Selvværd og selvtillid til børn. Rabatpakke (3 - 7 år)

  456,00 kr

  Download:

  328,00 kr

  CD: 368,00 kr
  2 Dobbelte CD'er/downloads. Selvsikkerhed, selvværd, glæde, harmoni og balance til dit barn. Lad dit barn nyde godt af et højt selvværd resten af livet.

 8. "Du er noget helt specielt" Rabatpakke: 2 dobbelt CD'er og 2 gratis bøger (3-7 år)

  "Du er noget helt specielt" Rabatpakke: 2 dobbelt CD'er og 2 gratis bøger (3-7 år)

  598,00 kr

  Download:

  368,00 kr

  CD: 368,00 kr
  (I en kort periode: Gratis bøger medfølger) Gør noget rigtig godt for dit barn. Tænk positivt. Skab glæde, trivsel, selvværd, selvtillid og positiv tænkning for dit barn med mentaltræning.

 9. Du er super sød. (3 - 7 år)

  Du er super sød. (3 - 7 år)

  Download:

  228,00 kr

  CD: 248,00 kr
  Dobbelt Cd/downloads. Det bedste du kan gøre for dit barn: Skab ekstra selvsikkerhed, selvværd og glæde. Giv dit barn en uvurderlig gave for livet. Ekstra fordele: Slut med sengetids problemer ......

 10. Du er bare dejlig (3 - 7 år)

  Du er bare dejlig (3 - 7 år)

  Download:

  228,00 kr

  CD: 248,00 kr
  Dobbelt CD/download. Du er bare dejlig indeholder "historier der virker", der er designet specielt til børn fra 3 til 7 år. .........

 11. Du er noget helt specielt - Dobbelt CD/download plus gratis bog (3 - 7 år)

  Du er noget helt specielt - Dobbelt CD/download plus gratis bog (3 - 7 år)

  Download:

  228,00 kr

  CD: 248,00 kr
  (I en kort periode: Gratis bog medfølger) Giv dit barn en positiv oplevelse og skab samtidig varig trivsel og glæde. Styrk dit barns trivsel og glæde. Barnet oplever det som gode historier, men ...

 12. Du er god nok

  Du er god nok - Dobbelt CD/download plus gratis bog (3 - 7 år)

  Download:

  228,00 kr

  CD: 248,00 kr
  (I en kort periode: Gratis bog medfølger) "Du er god nok" er for børn fra 3 til ca.7 år. Barnet oplever det som gode historier, men historierne har en virkning. De skaber ekstra trivsel og glæde. De styrker ......

per side