Selvværd i børnehaven

Ro og trivsel i børnehaven

Børnehaven

Solgt til over 1500 børnehaver og skoler

Hej Carsten Sommerskov.

Da jeg ringede til dig i februar måned for at bestille dine historier til børnehaven Bakgården i Aars, spurgte du om, vi ville skrive til dig for at fortælle om vores erfaringer ved brugen af disse. Der er nu gået ca. 3 måneder og vi er blevet en del klogere.
 
Vi er begyndt at mentaltræne, pga. vi syntes at størstedelen af de 60 børn, vi har var rastløse, larmende og "fyldte" meget. Det er efter vores mening de fleste af "vores børn", som har "nok at se til" i løbet af dagen - ugen, Fx er der mange børn, som møder tidligt i børnehaven, hvor de er i fuld sving fra de kommer til de bliver hentet Når de har "fri" fra børnehaven, skal de af sted til forskellige fritidsinteresser - svømning, fodbold, spejder osv. Hvilket er helt fint - men hvornår får disse børn mulighed for at slappe af??? Det mener vi de har mulighed for ved at mentaltræne. Det at børnene gennem historierne bliver bekræftet i at de er dejlige, søde, gode at lege med osv. er med til at de får en form for indre ro, hvilket har resulteret i mere harmoniske børn.
I børnehaven er vi aldersopdelt, så derfor har vi haft mulighed for at se forskellen ved at lave mentaltræning med de 3 - 4 - 5 & 6 årige.
 

De 3 - 4 årige

Børnene ligger på hver sin madras. Imens vi lytter til historien, er der en del af børnene, som lægger uroligt. Vi går derfor rundt og lægger en rolig hånd på deres ryg eller masserer deres fødder — hvilket er en fordel, da de derpå bliver afslappet og ligger og lytter opmærksomt til historien. Efter endt mentaltræning er børnene kommet "ned i omdrejninger" og aktivitets/lyd niveauet er på et andet (mere tolerant) plan.
 
Sandkasse

De 4 - 5 årige

Hos denne aldersgruppe kan vi mærke tydelige ændringer. Inden de begyndte at mentaltræne, var de en del urolige, larmende og havde en form for indre uro. Nu de vi er begyndt at mentaltræne, føler vi, at det er nogle helt nye børn vi har fået De er blevet meget mere rolige, velafbalanceret og her mærker vi tydeligt at børnene er blevet mere harmoniske. De er ikke så udad reagerende, som de kunne være førhen. Nogle forældre tit denne børnegruppe har sagt "Det er jo et helt andet barn vi har fået" (det er positivt ment). Forældrene har endvidere sagt at de tydeligt kan mærke forskel på, når vi mentaltræner og når vi ikke gør (vi bestræber os på at mentaltræne hver dag). Børnene kommer sågar selv og spørger om, vi ikke snart skal mentaltræne (dejligt).
 
Bord og bænk

De 5 - 6 årige


Disse børn har også stor glæde af at mentaltræne. De ligger helt stille og lytter til historien. Børnene i denne gruppe er ligesom de andre børn kommet ned i omdrejninger. De er ikke så rastløse, som inden vi begyndte med mentaltræning.
Jeg kan desværre ikke fortælle, hvad det er mentaltræning gør ved alle børnene udover at de bliver positivt bekræftet, hvilket gør at de tænker positivt. De får en indre ro, bliver harmoniske, kommer ned i et andet gear. Mentaltræning kan varmt anbefales.
 
Venlig hilsen
Lene Bystrup
 

per side
Nyhed: Log ind og afspil dine køb ligesom på en app.
 1. Du er vidunderlig cover

  Du er vidunderlig. 4 CD'er/download plus bog (3 - 7 år)

  648,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 398,00 kr
  NYHED! - Introduktions tilbud.
  Selvværd, selvtillid og sovehjælp. Ekstra virkninger: Modvirker angst, trods og får dit barn til at acceptere andres og egne fejl. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse helt nye historier ...

 2. Du er helt unik. coveret

  Du er helt unik 4 CD'er/downloads inklusive bog (5 - 9 år)

  648,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 398,00 kr
  NYHEDRABAT!
  Sovehjælp, selvværd og selvtillid til dit barn. I sommerfugledalen er dit barn hovedpersonen i disse nye historier ...

 3. Du er den bedste. coveret

  Du er den bedste. 4 CD'er/download plus bog (3 - 7 år)

  648,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 398,00 kr
  Styrk selvværd og selvtillid og få dit barn til at smile hele vejen til drømmeland. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse dejlige historier ...

 4. Selvværd og selvtillid til børn. coveret

  Selvværd og selvtillid til børn. Rabatpakke 2 Dobbelte CD'er/downloads (3 - 7 år) plus 2 bøger

  456,00 kr

  Download:

  328,00 kr

  CD: 368,00 kr
  Selvsikkerhed, selvværd, glæde, harmoni og balance til dit barn. Lad dit barn nyde godt af et højt selvværd resten af livet.

 5. Du er noget helt specielt.coveret

  "Du er noget helt specielt" Rabatpakke: 3 enkelt CD'er (3-7 år) plus 2 bøger

  456,00 kr

  Download:

  328,00 kr

  CD: 368,00 kr
  Gør noget rigtig godt for dit barn. Tænk positivt. Skab glæde, trivsel, selvværd, selvtillid og positiv tænkning for dit barn med mentaltræning.

 6. Du er super sød. coveret

  Du er super sød. Dobbelt CD/downloads plus bog (3 - 7 år)

  Download:

  198,00 kr

  CD: 228,00 kr
  Skab ekstra selvsikkerhed, selvværd og glæde. Giv dit barn en uvurderlig gave for livet. Ekstra fordele: Slut med sengetids problemer ......

 7. Du er bare dejlig. coveret

  Du er bare dejlig. Dobbelt CD/downloads plus bog (3 - 7 år)

  Download:

  198,00 kr

  CD: 228,00 kr
  Dit barn sendes til drømmeland med beskeder som: "Du er rigtig sød", "Der er mange der rigtig godt kan lide dig" osv. Det skaber selvværd og en rolig og tryg søvn ...

 8. Du er noget helt specielt. coveret

  Du er noget helt specielt - Enkelt CD/download plus bog (3 - 7 år)

  228,00 kr

  Download:

  98,00 kr

  CD: 98,00 kr
  Sommertilbud - så længe lager haves. Giv dit barn en positiv oplevelse og skab samtidig varig trivsel og glæde. Styrk dit barns trivsel og glæde. Barnet oplever det som gode historier, men ...

 9. Du er god nok. coveret

  Du er god nok - Enkelt CD/download plus bog (3 - 7 år)

  228,00 kr

  Download:

  98,00 kr

  CD: 98,00 kr
  Sommertilbud - så længe lager haves. Dit barn oplever det som gode historier, men historierne har en virkning. De skaber ekstra trivsel og glæde. De styrker ......

per side