Historier der virker

Historier der virker

Dreng som sover bamse drømmeland

"Du er helt perfekt", "Du er bare dejlig", "Du er supersød"

Oplev smilet om dit barns mund når du sender barnet til drømmeland, med beskeder som dette. Eller nyd weekendmorgenen når dit barn starter dagen med den slags beskeder. der styrker selvværd og selvtillid.

Slut med ulvetimen

Lad en af de mange gode historier få dit barn til at falde til ro, når der er mest brug for det. Lad tiden fra barnet kommer hjem fra en oplevelsesrig dag og indtil spisetid blive en fornøjelse.
 
Bestil her

Fængende historier med positive effekter

Dit barn bliver bl.a. bekendt med Nuslingerne, som er nogle små søde skabninger eller Krokokilden eller Totterne eller dit barn kan tage på rejsen ind i Bamseland. Eller lad dit barn rejse med toget til Rumlebumleby, hvor bagermesteren har plantet et stort snorketræ uden for sit hus, så ingen i byen kan sove. Barnet bliver sat på opgaven med at løse problemet, så byen igen kan få brød og dejlige kager.

Historierne vækker barnets kreativitet. Historierne er som nogle små, moderne rejser til fantasiens land med specialkomponeret baggrundsmusik. Alle de andre figurer i historierne roser barnet igen og igen. De fleste ting et barn lærer, er ved gentagelse, gentagelse, gentagelse f. eks.at køre på cykel, at bruge kniv og gaffel, at skrive bogstaverne. I disse historier lærer barnet selvværd og selvtillid på samme måde. Hvem ka? Dit barn ka!
 
Bestil her
 
 
Pige som sover i drømmeland
 

Historierne virker styrkende på selvværd og selvtillid

Historierne er skabt af Carsten Sommerskov. Han begyndte at udvikle historierne, da han selv havde en søn på 5 år, som trængte til at få et ekstra løft. Senere er det blevet til mange nye historier, som nu er oversat til 10 sprog.

Historierne har senere vist sig, at have virkning på urolige børn, ADHD, ekstroverte og introverte børn, ekstra sensitive børn…. De er forebyggende mht. mobning, søskende jalousi, manglende koncentration m.m., da de styrker selvværd og selvtillid.

Historierne erstatter selvfølgelig ikke alt det andet, du selv gør for at give dit barn en god opvækst, men de er en god hjælp i en tid, hvor mange børn har brug for at geare ned og koble fra.
 
Bestil her
 
 
Dreng og pige sover

Dit barn sover med et smil

Lad dit barn være hovedpersonen i godnathistorien, hvor dit barn hele tiden bliver rost af de andre figurer i historien. Resultat: Øget selvværd og selvtillid. CD'er og downloads der får dit barn til at bede om at komme i seng.
Det findes historier til brug om dagen og til sengetid. Alle historier starter med meget kort og behagelig og behagelig afspænding, men afslutningerne er forskellige. Godnat historierne hvisker til sidst barnet længere og længere ind i drømmeland, mens underbevidstheden arbejder videre med de positive bekræftelser barnet har fået på vej ind i søvnen. Dit barn sover med et smil og vågner glad næste morgen.

Bestil her
Se de nyeste kunde anmeldelser fra Trustpilot her:

per side
Nyhed: Du behøver ikke at downloade. Log ind på "Min side" og afspil dine køb ligesom på en app.
 1. Du er helt unik (5 - 9 år) Introduktionstilbud!

  Du er helt unik (5 - 9 år) Introduktionstilbud!

  648,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 398,00 kr
  NYHED!
  Fire CD'er / downloads inklusive bog. Styrk selvværd og selvtillid. I sommerfugledalen er dit barn hovedpersonen i disse nye historier ...

 2. Du er den bedste - 4 CD'er/download plus gratis bog (3 - 7 år)

  Du er den bedste - 4 CD'er/download plus gratis bog (3 - 7 år)

  648,00 kr

  Download:

  328,00 kr

  CD: 398,00 kr
  Sommerferie tilbud.
  Cd'er / downloads inklusive bog styrker selvværd og selvtillid og får dit barn til at smile hele vejen til drømmeland. Det giver ro på bagsædet af bilen og i flyveren. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse dejlige historier ...

 3. Selvværd og selvtillid til børn fra 3 til 12 år

  Selvværd og selvtillid. Rabatpakke (3-7 år) og (8-12 år)

  918,00 kr

  Download:

  548,00 kr

  CD: 628,00 kr
  4 Dobbelte CD'er/downloads. Selvsikkerhed, selvværd, glæde, harmoni og balance til dit barn. Lad dine børn nyde godt af et højt selvværd resten af livet.

 4. Ekstra trivsel til drenge og piger 3 - 12 år - Rabatpakke

  Ekstra trivsel. Rabatpakke: 4 dobbelt CD'er og 4 gratis bøger (3-7 år) og (8-12 år)

  1.088,00 kr

  Download:

  628,00 kr

  CD: 628,00 kr
  (I en kort periode: Gratis bøger medfølger) Gaven til dine børn der holder resten af livet. Styrk selvværd og selvtillid. Glæde, selvværd og selvtillid der bare virker ...

 5. Selvværd og selvtillid til børn fra 3 til 12 år

  Selvværd og glæde rabatpakke. (3-7 år) og (8-12 år)

  456,00 kr

  Download:

  328,00 kr

  CD: 368,00 kr
  Ekstra selvværd til dine børn skaber en harmonisk familie med overskud og glæde.

 6. Selvværd og selvtillid til børn fra 3 til 12 år

  Glade børn rabatpakke.(3-7 år) og (8-12 år)

  456,00 kr

  Download:

  328,00 kr

  CD: 368,00 kr
  2 Dobbelte CD'er/downloads. Sig god dag til: Selvværd, selvtillid, mod, koncentration, trivsel i skolen, positivitet, afslappede morgener, i seng til tiden, glæde, gode venskaber, trivsel ...

 7. Selvværd og selvtillid til børn. Rabatpakke (3 - 7 år)

  Selvværd og selvtillid til børn. Rabatpakke (3 - 7 år)

  456,00 kr

  Download:

  328,00 kr

  CD: 368,00 kr
  2 Dobbelte CD'er/downloads. Selvsikkerhed, selvværd, glæde, harmoni og balance til dit barn. Lad dit barn nyde godt af et højt selvværd resten af livet.

 8. "Du er noget helt specielt" Rabatpakke: 2 dobbelt CD'er og 2 gratis bøger (3-7 år)

  "Du er noget helt specielt" Rabatpakke: 2 dobbelt CD'er og 2 gratis bøger (3-7 år)

  598,00 kr

  Download:

  368,00 kr

  CD: 368,00 kr
  (I en kort periode: Gratis bøger medfølger) Gør noget rigtig godt for dit barn. Tænk positivt. Skab glæde, trivsel, selvværd, selvtillid og positiv tænkning for dit barn med mentaltræning.

 9. Du er super sød. (3 - 7 år)

  Du er super sød. (3 - 7 år)

  Download:

  228,00 kr

  CD: 248,00 kr
  Dobbelt Cd/downloads. Det bedste du kan gøre for dit barn: Skab ekstra selvsikkerhed, selvværd og glæde. Giv dit barn en uvurderlig gave for livet. Ekstra fordele: Slut med sengetids problemer ......

 10. Du er bare dejlig (3 - 7 år)

  Du er bare dejlig (3 - 7 år)

  Download:

  228,00 kr

  CD: 248,00 kr
  Dobbelt CD/download. Du er bare dejlig indeholder "historier der virker", der er designet specielt til børn fra 3 til 7 år. .........

 11. Du er noget helt specielt - Dobbelt CD/download plus gratis bog (3 - 7 år)

  Du er noget helt specielt - Dobbelt CD/download plus gratis bog (3 - 7 år)

  Download:

  228,00 kr

  CD: 248,00 kr
  (I en kort periode: Gratis bog medfølger) Giv dit barn en positiv oplevelse og skab samtidig varig trivsel og glæde. Styrk dit barns trivsel og glæde. Barnet oplever det som gode historier, men ...

 12. Du er god nok

  Du er god nok - Dobbelt CD/download plus gratis bog (3 - 7 år)

  Download:

  228,00 kr

  CD: 248,00 kr
  (I en kort periode: Gratis bog medfølger) "Du er god nok" er for børn fra 3 til ca.7 år. Barnet oplever det som gode historier, men historierne har en virkning. De skaber ekstra trivsel og glæde. De styrker ......

per side