Anbefalinger fra forældre

Børn med større selvværd og selvtillid

 
E-mails modtaget fra tidligere kunder:
Jeg har oplevet, at min teenagerdreng på 13 år, har været meget begejstret for CD’en,
Han var meget positiv indstillet overfor at skulle høre den, men havde ikke forventet, at det var noget han fik noget ud af.
Men det gjorde han og det mest positive var, da han sagde mor, det er faktisk rigtigt, det han siger og de episoder han tager op.
Dagen efter om aftenen, satte han selv CD’en på og lyttede videre til den. Han kom og sagde nu går jeg i seng og så satte han den på helt af sig selv.

Jeg har også oplevet, at min yngste søn på 8 år, synes det var en god CD, den som hedder: ”Du ka’ – du er god nok”.
Han lytter også til den om aftenen og han har også stor glæde af at høre den. Vi skal i gang med de to andre CD’er, som vi har købt og det glæder han sig også meget til.

Jeg kan mærke at de har taget meget af det ind, som de har lyttet til på CD’erne.
Jeg er meget begejstret for dem alle.

Med venlig hilsen

Heidi F. Jensen

 
______________________________
 
Vores store datter, har haft problemer med at falde i søvn om aftenen, jeg talte med en go’ veninde om dette, og hun anbefalede mig at bruge Carsten Sommerskov CD’erne, da hendes datter har haft stor gavn af historierne.

Jeg downloadede først den store pakke til børn fra 8-12 år, og blev så positiv overrasket over ”virkningen” at jeg straks downloadede pakken til de 3-8 årige.

Allerede efter 2 aftener kunne jeg mærke en forskel på vores 8 årige søn, Han vågnede glad op om morgenen, og det gik nemmere end ellers at komme ud af døren. I SFO’en havde de også mærket en forskel. Han var blevet mere rolig og på en måde synes de, han hvilede mere i sig selv (dette sagde de helt af sig selv uden jeg havde fortalt noget om historierne). Nu er vi nået dertil, hvor han selv kommer og spørger om han ikke må høre en historie. Det er så dejligt, siger han, det handler kun om mig.

Vores store pige (11 år) vil ikke helt indrømme, at historierne hjælper hende til at slappe af og ikke tænke på alt muligt, når hun skal sove, men hun brokker sig ikke når jeg sætter dem i gang.

Den mindste (5 år) spørger også efter historie hver aften og vil helst høre den med nisserne. Næsten hver morgen får jeg et referat.

Jeg anbefaler gerne historierne til alle jeg møder, for det er virkelig noget mange/alle børn kan få stor glæde af. Jeg er min veninde dybt taknemmelig for at hun præsenterede mig for dem.

Med venlig hilsen Lisbeth Rasmussen
 
______________________________
Hej Carsten

Min datter på 6 år har altid haft svært ved at falde til ro om aftenen. Det på trods af jeg skabte ro og fortalte en historie inden hun skulle sove. Klokken kunne let blive 21.30 inden hun sov. Jeg besluttede mig derfor at afspille CD'en "Du er noget særligt". Den er bare god og hun beder selv om at få den hver aften. Frem for alt så sover hun efter en halv time. Det vil sige kl. 20.00. CD en er også hyggelig med rolig og dejlig musik og en god/positiv historie, som barnet selv kan bygge videre på. Desuden lærer den barnet, hvordan hun skal slappe af, hvilket jeg synes gør den ekstra god. Jeg kan varmt anbefale den. Jeg vil gerne takke dig, fordi du har udgivet denne CD. For mig og mig datter har den skabt ro om aftenen og en meget mere udhvilet pige næste dag.

Venlig hilsen
Marianne Daugaard-Hansen
 
 
______________________________
 
Jeg købte CD'en Du er noget helt specielt til min datter Cecilie på 4½ for en måned siden, fordi hun havde haft svært ved at falde i søvn i en længere periode. Derudover er hun en meget følsom pige, som har nogle udfordringer, der ofte gør hverdagen rigtig svær for hende.
Det kunne normalt tage 1 time til 1½ før hun faldt i søvn, hun lå og vendte og drejede sig, græd og var overbevist om at hun ikke kunne sove. Den første aften vi satte CD'en på hørte vi ikke en lyd fra hende. Hun sov bare! Putningen er blevet så meget nemmere, hun går langt de fleste aftener glad i seng og beder om at høre historie. Derudover kan vi mærke en positiv effekt i hverdagen også. Vi har fået et gladere barn og det smitter selvfølgelig af på hele familien.

Mvh. Karina Gullberg
 
 
Læs også hvad Børnepsykolog Marie Elbinger Gramstrup skriver om produkterne
 

per side
Nyhed: Log ind og afspil dine køb ligesom på en app.
 1. Du er elsket - cover

  Du er elsket. 4 CD'er/download plus bog (3 - 7 år)

  688,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 418,00 kr
  NYHED! - Introduktions tilbud.
  Selvværd, selvtillid og sovehjælp. Ekstra virkninger: Modvirk stædighed, modvirk negativitet, lær at styre vrede og får dit barn til at acceptere andres og egne fejl. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse helt nye historier ...

 2. Du er helt unik. coveret

  Du er helt unik 4 CD'er/downloads inklusive bog (5 - 9 år)

  648,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 398,00 kr
  Sovehjælp, selvværd og selvtillid til dit barn. I sommerfugledalen er dit barn hovedpersonen i disse dejlige historier ...

 3. Du er vidunderlig cover

  Du er vidunderlig. 4 CD'er/download plus bog (3 - 7 år)

  648,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 398,00 kr
  Selvværd, selvtillid og sovehjælp. Ekstra virkninger: Modvirker angst, trods og får dit barn til at acceptere andres og egne fejl. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse helt nye historier ...

 4. Du er den bedste. coveret

  Du er den bedste. 4 CD'er/download plus bog (3 - 7 år)

  648,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 398,00 kr
  Styrk selvværd og selvtillid og få dit barn til at smile hele vejen til drømmeland. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse dejlige historier ...

 5. Selvværd og sovehjælp - Coveret

  Selvværd og sovehjælp. Rabatpakke 4 Dobbelte CD'er/downloads (3-7 år) og (8-12 år) plus 4 bøger

  918,00 kr

  Download:

  548,00 kr

  CD: 648,00 kr
  Selvsikkerhed, selvværd, glæde, harmoni og balance til dit barn. Lad dine børn nyde godt af et højt selvværd resten af livet.

 6. Ekstra trivsel. Rabatpakke: 4 dobbelt CD'er (3-7 år) og (8-12 år) plus 4 bøger

  Ekstra trivsel. Rabatpakke: 4 dobbelt CD'er (3-7 år) og (8-12 år) plus 4 bøger

  918,00 kr

  Download:

  548,00 kr

  CD: 648,00 kr
  Gaven til dine børn der holder resten af livet. Styrk selvværd og selvtillid. Glæde, selvværd og selvtillid der bare virker ...

 7. Glade børn rabatpakke. coveret

  Glade børn rabatpakke. 2 Dobbelte CD'er/downloads (3-7 år) og (8-12 år) plus 2 bøger

  456,00 kr

  Download:

  328,00 kr

  CD: 368,00 kr
  Sig god dag til: Selvværd, selvtillid, mod, koncentration, trivsel i skolen, positivitet, afslappede morgener, i seng til tiden, glæde, gode venskaber, trivsel ...

 8. Selvværd og glæde. coveret

  Selvværd og glæde rabatpakke. 2 Dobbelte CD'er/downloads (3-7 år) og (8-12 år) plus 2 bøger

  456,00 kr

  Download:

  328,00 kr

  CD: 368,00 kr
  Mere selvværd, overskud og glæde til dine børn. Gå glad i seng og stå glad op om morgenen.

 9. Selvværd og selvtillid til børn. coveret

  Selvværd og selvtillid til børn. Rabatpakke 2 Dobbelte CD'er/downloads (3 - 7 år) plus 2 bøger

  456,00 kr

  Download:

  328,00 kr

  CD: 368,00 kr
  Selvsikkerhed, selvværd, glæde, harmoni og balance til dit barn. Lad dit barn nyde godt af et højt selvværd resten af livet.

 10. Du er noget helt specielt - covere

  "Du er noget helt specielt" Rabatpakke: 2 dobbelt CD'er (3-7 år) plus 2 bøger

  456,00 kr

  Download:

  328,00 kr

  CD: 368,00 kr
  Gør noget rigtig godt for dit barn. Tænk positivt. Skab glæde, trivsel, selvværd, selvtillid og positiv tænkning for dit barn med mentaltræning.

 11. Du er super sød. coveret

  Du er super sød. Dobbelt CD/downloads plus bog (3 - 7 år)

  Download:

  198,00 kr

  CD: 228,00 kr
  Skab ekstra selvsikkerhed, selvværd og glæde. Giv dit barn en uvurderlig gave for livet. Ekstra fordele: Slut med sengetids problemer ......

 12. Du er bare dejlig. coveret

  Du er bare dejlig. Dobbelt CD/downloads plus bog (3 - 7 år)

  Download:

  198,00 kr

  CD: 228,00 kr
  Dit barn sendes til drømmeland med beskeder som: "Du er rigtig sød", "Der er mange der rigtig godt kan lide dig" osv. Det skaber selvværd og en rolig og tryg søvn ...

 13. Du er noget helt specielt. coveret

  Du er noget helt specielt - Dobbelt CD/download plus bog (3 - 7 år)

  Download:

  198,00 kr

  CD: 228,00 kr
  Giv dit barn en positiv oplevelse og skab samtidig varig trivsel og glæde. Styrk dit barns trivsel og glæde. Barnet oplever det som gode historier, men ...

 14. Du er god nok. coveret

  Du er god nok -Dobbelt CD/download plus bog (3 - 7 år)

  Download:

  198,00 kr

  CD: 228,00 kr
  Dit barn oplever det som gode historier, men historierne har en virkning. De skaber ekstra trivsel og glæde. De styrker ......

per side