Selvværd til unge 12-16 år

Løs teenagerproblemer

Teenagerproblemer er der nok af

En teenager har rigtig mange problemer at slås med:
Nogle teenagere slås med at blive anerkendt i gruppen
- andre unge bliver ligefrem udsat for mobning eller holdt uden for.
 
Teenagere
To teenagere
 

Teenagerproblemer varierer

 • Nogle unge er skoletrætte.
 • Nogle unge bliver påståelige. 
 • Nogle unge bliver indadvendte. 
 • Der er konflikter med forældrene. 
 • Der er provokationer i forhold til omgivelserne. 
 • Der er overdreven kritik af eget udseende og væremåde.
 • En teenager kan være stresset i forhold til skole og fritidsliv. 
 • ..... og meget, meget mere.
 
Bestil her
 
 

Heldigvis er der også plads til glæde og succesfølelse

Men ofte er følelserne et stort udvalg af lidt af det hele, og de skifter nogle gange, som vinden blæser. Læg så oven i det, besværet teenagere har med det modsatte køn.

For nogens vedkommende kan det så også blandes med en større eller mindre gang alkohol eller drugs. Læg dertil en ordentlig gang hormonforandringer og de rent fysiske forandringer, der foregår i hjernens frontallapper i teenageårene ... så har du måske ikke verdens nemmeste cocktail.
 
"Glæde - Energi - Selvværd" behandler teenagerproblemer, og den er en rigtig god hjælp til at få styr det hele. Den hjælper også ved at styrke den unges selvværd og selvtillid, så det bliver lettere at tackle problemerne. Den giver som titlen siger: Glæde, overskud og ekstra energi.
 
En gruppe teenagere i godt humør
 
Bestil her
 

Sådan bruges "Glæde - Energi - Selvværd"

"Glæde - Energi - Selvværd" består af 9 mindre dele efterfulgt af en visualiseringsdel. Der er flere måder at bruge den på. Den unge kan høre den alene, eller den kan høres sammen med en eller begge forældre. Først høres det hele for at få helheden.

Derefter høres de enkelte dele f.eks. en om ugen og kan danne basis for nogle gode snakke og indsigter til hele familien. Den sidste visualiseringsdel bruges af den unge, så ofte som den unge har lyst. Jo oftere - jo større virkning.
 

35 års ekspertviden der virker

Carsten Sommerskov skabte for lidt over 35 år siden de første mentaltræningsteknikker til børn, unge og voksne. Med al den erfaring i at løse problematikker og samtidig styrkelse af børns, unges og voksnes selvværd og selvtillid, får du her et produkt af en kvalitet, du ikke finder andre steder. Det er ikke uden grund at denne dobbelt CD/download er oversat til 3 andre sprog og roses af forældre, lærere og bruges af fagpersoner på skoler, hospitaler m.m.
Læs mere her
 
Bestil her
 

Derfor virker det

Til forskel fra de fleste andre produkter Carsten Sommerskov har lavet, virker "Glæde - Energi - Selvværd" primært ved at give den unge nogle indsigter, som ændrer den unges opfattelse af verden. Den sidste del er en visualiseringsdel, som tager 11 minutter og som skaber skaber selvværd, selvtillid, en følelse af at være elsket og ønsket, og som bliver til en selvopfyldende profeti, når den bliver anvendt med jævne mellemrum.
 
Teenager dreng og pige
 

Anbefalinger

Hej Carsten.
Jeg hedder Britt Sørensen, og jeg har købt dobbelt Cd'en "Glæde Energi Selvværd".
Jeg har købt den til mine to børn. Jonas 14 år, og Emilie 11 år. Emilie har hørt den flere gange og syntes bestemt, at den er god. Men Jonas har virkelig taget den til sig. Han lytter hver aften ved sengetid til en af dem.
Vi har også flere gange lyttet til dem sammen, og jeg selv syntes altså også, at det er dejligt at lytte til dem. Vi snakker jævnligt ting igennem, som vi måske ikke ellers ville gøre.
Venligst
Britt Sørensen
 
OBS! Unge kan også bruge voksen CD'er/downloads, hvis de lider af angst, stress eller har søvnproblemer. Se produkterne længere nede.

per side
Nyhed: Log ind og afspil dine køb ligesom på en app.
 1. Glæde - Energi - Selvværd coveret

  Glæde - Energi - Selvværd. Dobbelt CD/downloads (12 - 16 år)

  Download:

  228,00 kr

  CD: 248,00 kr
  Teenagere har mange problemer. Tag toppen af de fleste teenageproblemer med ekstra selvværd. Problemer i forhold til dagligdagen i skolen, blandt vennerne og i forholdet til forældrene. Her er effektive indsigter og metoder til ...

 2. Bedst på banen. coveret

  Bedst på banen. 3 CD'er/downloads (9-13 år)

  698,00 kr

  Download:

  328,00 kr

  CD: 378,00 kr
  Styrk selvværd og selvtillid i og udenfor banen. De bedste fodboldspillere har høj selvtillid og ...

 3. Indre ro og god søvn coveret

  Indre ro og god søvn. Rabatpakke 3 CD'er/downloads

  534,00 kr

  Download:

  328,00 kr

  CD: 368,00 kr
  Wellness til dig. Vil du have ekstra velvære? Slut med stress, indre uro, søvnproblemer og andet ubehag. Forkæl dig selv med mere glæde i dagligdagen: Køb to af disse cd'er med rabat og få den tredje med gratis.

 4. Sov Godt. coveret

  Sov Godt CD/download

  Download:

  178,00 kr

  CD: 198,00 kr
  "Sov godt". Hvorfor tage sovemedicin, når "Sov Godt" virker bedre og uden bivirkninger?. Nu er det slut med søvnløshed. "Sov godt" er konstrueret til at løse søvnbesvær. Fald i søvn og sov hele natten uden sovemedicin, uden bivirkninger.

 5. Nul Stress coveret

  Nul Stress CD/download

  Download:

  178,00 kr

  CD: 198,00 kr
  Er det rigtigt at stress giver indre uro, irritabilitet, depression, konflikter, utilfredshed, en dårlig søvn? Hvis svaret er ja, så har du her en rigtig god løsning.

 6. Indre Ro coveret

  Indre Ro CD/download

  Download:

  178,00 kr

  CD: 198,00 kr
  Mere afslappet og mindre stress. Stop indre uro og løs dine søvnproblemer - skab psykisk balance - overskud, trivsel afspænding og velvære til dig .....

 7. Modig og tryg coveret

  Modig og tryg CD/download

  Download:

  178,00 kr

  CD: 198,00 kr
  Vil du have styrket mod og tryghed, så er dette den mentaltræning, der kan hjælpe dig.

per side