Børnepsykolog om selvværd

Børnepsykolog Marie Elbinger Gramstrup anbefaler

BørnepsykologEn af Danmarks førende børnepsykologer udtaler: Carsten Sommerskov har endnu engang lavet nogle rigtigt gode fantasirejser til børn, som har brug for at få ro i en travl hverdag.
Børnepsykolog Marie Elbinger Gramstrup: Carsten Sommerskovs historier er mindfulness træning for børn. Mindfulness handler om at træne tilstedeværelsen i nu´et, og er for voksne en velanskrevet metode til bl.a. behandling af stress. Carsten Sommerskovs Cd´er kan bruges til at hjælpe børn med at få mere ro i en travl hverdag og få troen på sig selv tilbage.

Mindfulness for børn

For nogle år siden kom de to Cd´er "Du er god nok" og "Du ka´" af Carsten Sommerskov. Cd´erne indeholder historier til børn henholdsvis i alderen 4-8 år og 8-12 år. Historierne er ikke bare historier, men fantasirejser, som har fokus på at styrke barnets selvværd gennem mentaltræning.
 
Mindfulness for børn
 
I min kliniske praksis som børnepsykolog har jeg over årene jævnligt anbefalet Cd´erne til børn, som havde brug for at få mere ro, og mine egne eksemplarer af Cd´erne er blevet godt slidte. Derfor er det en stor glæde at få lov at anmelde 5 nye historier fra Carsten Sommerskov. De hedder: Dronningernes Råd, Dalen, Havkongen, Dyrebørn og Nuslingerne. Historierne varer et kvarter til 20 minutter. Den underliggende baggrundsmusik er beroligende og godt afstemt i forhold til forløbet i historierne. Alle historierne er bygget op, så de starter med, at barnet skal sætte sig ned eller lægge sig ned og lukke øjnene. Barnet bliver herefter guidet til at fokuserer på sin krop og få en rar og afslappet fornemmelse i kroppen. Så starter en rigtig dejlig fantasihistorie. Barnet er hovedpersonen i historien og møder på sin vej såvel udfordringer som gode hjælpere til at klare udfordringerne. Alle historierne har nogle dejlige symboler til barnet. Alle historierne har fokus på barnet som specielt udvalgt og som særligt god og sød og dejlig. Det vil sige historierne værdsætter barnet bare for at være den person, som det er.
Børnepsykolog Marie Elbinger Gramstrup fortsætter:
I min praksis som børnepsykolog har jeg samtaleforløb med forældre og børn. Børnene har det svært enten i børnehaven, i skolen, i deres familie eller med sig selv. Jeg arbejder ofte med afspænding og kropsgennemgang som en måde at skabe ro og velvære i samtalen med barnet. Jeg arbejder værdsættende med barnet, og sammen arbejder vi med barnets tanker, følelser og adfærd, og hvordan man selv kan påvirke sine tanker, følelser og adfærd på trods af, at man er i en svær situation. Især de yngre børn har brug for at dette arbejde foregår som leg og ved hjælp af symboler og fantasi.
Børnepsykolog
Marie Elbinger Gramstrup
Autoriseret børnepsykolog

per side
 1. Ekstra trivsel til drenge og piger 3 - 12 år - Rabatpakke

  Du er fantastisk (8 - 12 år)

  648,00 kr

  368,00 kr

  NYHED!
  Fire Cd'er / downloads inklusive bog. Styrk selvværd,selvtillid og mod. Forebyg mobning, stop jalousi, skab glæde og trivsel. I et Harry Potter lignende troldmands univers på planeten Saturn er dit barn hovedpersonen i disse nye historier.

 2. Du er den bedste (3 - 7 år)

  Du er den bedste (3 - 7 år)

  648,00 kr

  368,00 kr

  NYHED!
  Fire Cd'er / downloads inklusive bog. Styrk selvværd og selvtillid. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse nye historier.

 3. Selvværd og selvtillid til børn fra 3 til 12 år

  Selvværd og selvtillid. Rabatpakke 4 Dobbelte Cd'er/downloads (3 - 12 år)

  918,00 kr

  548,00 kr

  Selvsikkerhed, selvværd, glæde, harmoni og ballance til dit barn. Lad dine børn nyde godt af et højt selvværd resten af livet.

 4. Ekstra trivsel til drenge og piger 3 - 12 år - Rabatpakke

  Ekstra trivsel. Rabatpakke 6 Cd'er/downloads (3 - 12 år)

  918,00 kr

  548,00 kr

  Når kun det bedste er godt nok til dine børn. Eksperter i børnepsykologi anbefaler disse Cd'er fordi de har bevist at virker på alle børn.

 5. Selvværd og selvtillid til børn fra 3 til 12 år

  Selvværd rabatpakke. 2 Dobbelte Cd'er/downloads (3 - 12 år)

  456,00 kr

  328,00 kr

  Ekstra selvværd til dine børn skaber en harmonisk familie med overskud og glæde.

 6. Selvværd og selvtillid til børn fra 3 til 12 år

  Glade børn rabatpakke. 2 Dobbelte Cd'er/downloads (3 - 12 år)

  456,00 kr

  328,00 kr

  Farvel til: Konflikter, sårbarhed, angst, aggression, søskende jalousi, stressede morgener, sengetids problemer, hyperaktivitet, mobning .....

 7. Ekstra trivsel til drenge og piger 3 - 12 år - Rabatpakke

  Selvværd og selvtillid til børn. Rabatpakke 2 Dobbelte Cd'er/downloads (8 - 12 år)

  456,00 kr

  328,00 kr

  Selvsikkerhed, selvværd, glæde, harmoni og balance til dit barn. Lad dit barn nyde godt af et højt selvværd resten af livet.

 8. Ekstra trivsel til drenge og piger 3 - 12 år - Rabatpakke

  Selvværd rabatpakke - 3 Cd'er/downloads (8 - 12 år)

  534,00 kr

  328,00 kr

  Dit barn behøver ikke at have lavt selvværd for at få glæde af denne pakke, men børn med lavt selvværd får ligesom alle andre et løft der virkelig gør en meget stor forskel.

 9. Ekstra trivsel til drenge og piger 3 - 12 år - Rabatpakke

  Du er helt rigtig - Dobbelt Cd/downloads (8 - 12 år)

  228,00 kr

  Det bedste du kan gøre for dit barn: Skab ekstra selvsikkerhed, selvværd og glæde. Giv dit barn en uvurderlig gave for livet. Ekstra fordele: Slut med sengetids problemer, mere koncentration og et perle humør.

 10. Ekstra trivsel til drenge og piger 3 - 12 år - Rabatpakke

  Du er helt perfekt. Dobbelt Cd/downloads (8 - 12 år)

  228,00 kr

  Denne dobbelt Cd/downloads indeholder "historier der virker", der er designet specielt til børn fra 8 til 12 år......

 11. Ekstra trivsel til drenge og piger 3 - 12 år - Rabatpakke

  Du er noget særligt (8 - 12 år)

  178,00 kr

  "Du er noget særligt" er for børn fra ca. 8 til 12 år. Vil du give dit barn følelsen af at være noget særlig? Vil du give dit barn ekstra trivsel? Dit barn oplever det som historier, men .....

 12. Ekstra trivsel til drenge og piger 3 - 12 år - Rabatpakke

  Du ka' - Cd/download til børn 8 - 12 år

  178,00 kr

  Du ka' skaber selvværd og selvtillid for børn fra knap 8 til ca. 12 år. Barnet oplever det som gode historier, men det er mentaltræning ......

 13. Ekstra trivsel til drenge og piger 3 - 12 år - Rabatpakke

  Glad i skolen (7-12 år)

  178,00 kr

  Når kun det bedste er godt nok til dine børn. Eksperter i børnepsykologi anbefaler disse Cd'er fordi de har bevist at virker på alle børn.

 14. Selvværd og selvtillid til børn. Rabatpakke 2 Dobbelte Cd'er/downloads (3 - 7 år)

  Selvværd og selvtillid til børn. Rabatpakke 2 Dobbelte Cd'er/downloads (3 - 7 år)

  456,00 kr

  328,00 kr

  Selvsikkerhed, selvværd, glæde, harmoni og ballance til dit barn. Lad dit barn nyde godt af et højt selvværd resten af livet.

 15. "Du er noget helt specielt" Rabatpakke 3 Cd'er/downloads (3 - 7år)

  "Du er noget helt specielt" Rabatpakke 3 Cd'er/downloads (3 - 7år)

  534,00 kr

  328,00 kr

  Mere glæde og ekstra selvværd til dit barn. Vil du skabe ekstra smil og ekstra glæde, så er disse tre cd'er en rigtig god hjælp.

 16. Du er super sød. Dobbelt Cd/downloads (3 - 7 år)

  Du er super sød. Dobbelt Cd/downloads (3 - 7 år)

  228,00 kr

  Det bedste du kan gøre for dit barn: Skab ekstra selvsikkerhed, selvværd og glæde. Giv dit barn en uvurderlig gave for livet. Ekstra fordele: Slut med sengetids problemer ......

 17. Du er bare dejlig. Dobbelt Cd/downloads (3 - 7 år)

  Du er bare dejlig. Dobbelt Cd/downloads (3 - 7 år)

  228,00 kr

  Lad dit barn vågne glad om morgenen og gå glad i seng. Dobbelt Cd/download med mange positive virkninger .........

 18. Du er noget helt specielt (3 - 7 år)

  Du er noget helt specielt (3 - 7 år)

  178,00 kr

  "Du er noget helt specielt" styrker ved hjælp af mentaltræning selvværdet for børn fra ca. 3 til ca. 7 år. Børn tror det er gode historier, men det er mentaltræning der virker.

 19. Du er god nok - Du ka' (3 - 7 år)

  Du er god nok - Du ka' (3 - 7 år)

  178,00 kr

  Giv dit barn mere selvværd. Denne Cd indeholder mentaltræning for børn fra 3 til ca.7 år. Dit barn opfatter det som gode historier, selvom det er mentaltræning, der skaber selvværd, glæde og selvtillid

per side